Грантова програма Фонду Порошенка для молоді (фото)

132 проєкти на більше ніж 17 мільйонів гривень надійшли на грантову програму Фонду Порошенка. Було відібрано 20 найкращих. 22 листопада відбулося засідання конкурсної комісії.

Серед ідей – популяризація історій військових, навчання керуванню БПЛА, хакатон для студентів релокованих вищих навчальних закладів, лекторій для ВПО і ще багато важливих ідей проєктів.

Голова комісії Марина Порошенко, голова ВГО «Солідарна молодь» Дінара Габібуллаєва, народна депутатка Ірина Никорак та депутат Київської міської ради Леонід Ємець разом з іншими експертами Аліною Козицькою, Юліаном Крицаком, Володимиром Юрченком та Олександром Решетковим вносили свої пропозиції та зауваження. Переможців грантової програми оголосять 8 грудня на форумі «Youth Vision 2024» в колонній залі КМДА.

Реєстрація на форум за посиланням.

Грантова програма Фонду Порошенка створена для молодіжних проєктів. Молоді ветерани, внутрішньо переміщені особи, студенти та релоковані університети — в рамках програми виділено 2 000 000 гривень на створення ініціатив для цих цільових груп.

Джерело

Автор