10 хороших новин 21.12.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки копрокажаврів у районах двадцяти п’яти населених пунктів. Крилаті козаченьки і ландшафтні дизайнери набили лаптям 11 скупчень, пункт управління і збили дрон «Форпост» за $6 млн.

✔ Білий дім офіційно підтвердив відправку Україні системи Patriot. А це значить, що тепер можна просити і винищувачі, бо батарея Патріотів зможе захистити їх на військових базах. І ходять чутки, що тепер їх нам справді можуть дати. Також у новому пакеті на майже $2 млрд мають бути спеціальні приблуди, щоби переробляти некеровані ракети на керовані, і ще купа всього смачненького для ефективного вбивства лаптів.

✔ Тільки вчора синод УПЦ МП наскаржився Зеленському на гоніння з боку РНБО та СБУ, а вже сьогодні ці аспіди вигнали з України настоятеля Дубівського Свято-Ільїнського монастиря МП на Закарпатті 😂. Фішка в тому, що піп має громадянство росії, а посвідка на проживання у нього закінчилася. Тільки от щось сам піп не поспішав повертатися на рідні болота, мабуть, чекав, поки росія сама до нього прийде.
А я ж тільки вчора розмірковувала про два способи вирішення московського церковного питання.

✔ Розвідбат 127-ї бригади з окупованого Криму відмовився воювати проти України. Про це стало відомо з наказу командира частини. Правда, як розповіли родичі, відмовилися не від небажання вбивати українців, а просто не хотіли помирати «даремно». А тепер і ладу-200 родичам не дадуть. Тупанули, треба було не виступати, а українцям здаватися.

✔ Лапті ж у нас нині воюють з огоньком, уї*али з панциря власного алігатора на Запоріжжі, а на Донбасі з танку постріляли два десятка своїх же бруднодупих чмобіків. Джерело цієї анекдотичної інформації обурюється, що від своїх у них більше втрат, «ніж від хохлов».
Любили ж вони казати, що «могут повторіть». От вам, суки, і радянсько-жуківські стратегія з тактикою. Повторюйте 😈.

✔ Греція закрила повітряний простір для літаків із Білорусі, а своїм літакам заборонила туди літати.

✔ Жителі Ісландії влаштували загальнонаціональний марафон і цілою країною, включно з членами уряду, в’язали одяг для української армії. Нав’язали кашемірових светрів, шапок, шкарпеток, підштанників, рукавиць, загалом більше 12 тисяч одиниць одягу. А тепер передали. Це так зворушливо, я не можу.
Більшість передадуть у дві бойові бригади, а ще частину – у шпиталі.

✔ Січеславські десантники красиво уронілі лаптям броньований штурмовик Су-25 «Грач». Із зенітки. Загалом наші десантники настільки суворі, що змогли би його збити і пачкою улюблених галет свого прапорщика – «Мрія». Але ніхто не хотів потім жити у бліндажі з голодним українським прапорщиком.

✔ Поки русня з телека завиває про те, як ми замерзаємо разом із Європою, у Тиві, на батьківщині шойгу, проблеми з опаленням під час 45-градусних морозів. У них там, по-перше, дефіцит вугілля, бо зима ж у Тиві завжди неочікувано така, бл*ть, холодна, а по-друге, всі водії екскаваторів захворіли на грип, і нема кому те вугілля возити🤦‍♀️.
Унікальна все-таки країна росія. Аналоговнєт.

✔ Дмитра Рогозіна ранило у сраку на Донбасі 😂 прямо на день народження 🥳. Русняві пабліки пишуть, що цей рум’яний мініпіг у натівських лахах якраз гуляв у кафе «Шеш-Беш» біля готелю на околиці Донецька, коли святковий салют почався трошки не за графіком. ТАСС цнотливо заявляють, що він поранений у спину, інші додають, що у Рогозіна проникаючі у ягодиці, стегно і у м’які тканини голови.
У нього і раніше срака і щоки не сильно одне від одного відрізнялися, а тепер і поготів 😂. Ще два лаптя загинули, шестеро поранені, у тому числі «голова уряду донецької абізянії» Віталій Хоценко.
Айяйяй, фашисти, як можна, намагатися вбити людину у її день народження, айяйяй 😂.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

 

Фото: скриншот відео