10 хороших новин 22.10.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки лаптів у районах населених пунктів Бахмут, Озарянівка та Одрадівка Донецької області. Авіація, артилерія і ракетники розбомбили блохастим чмоням 11 скупчень, позицію зрк, збили вертушку, розбомбили пункт управління і склад боєприпасів.

✔ Русня валом валить із Херсона. У місті вже перестають приймати рублі, і зникає російський інтернет. Є інфа, що звільнено Чарівне та Чкалове, а з Берислава евакуйовано медперсонал. Це підтверджує, що замість навчених лаптів на Херсонщину завозять чмобіків, яких ніхто не збирається ні рахувати, ні ремонтувати 😈.

✔ Зйо*уються лапті й з Мелітополя. Мер каже, що це почалося два тижні тому, виїжджають типу у відпустку і забувають повернутися.

✔ ЄС фінансуватиме Україну протягом усього 2023 року, виділяючи €1,5 млрд щомісяця. Гетманцев запевняє, що нам вистачатиме коштів, щоби покрити щомісячний дефіцит бюджету до кінця наступного року.

✔ У Пермі знову загорівся пороховий завод, на якому у три зміни роблять заряди до Градів. На жаль, загинуло всього двоє робітників.

✔ У Шебекіно знову немає світла і води, місцева влада скиглить, що прилетіло у ТРЦ, магазин Fix Price і по вулицях.

✔ Латвійська православна церква запросила у Москви автокефалію. Це така бюрократична пофігень, щоби вихід із РПЦ був канонічним і не вважався розколом.

✔ Міжнародна група боротьби з відмиванням коштів (FATF) заборонила Росії брати участь у своїх поточних та майбутніх проектах. У червні Москві вже заборонили виконувати керівні та консультативні функції у FATF. Україна з початку війни домагається виключення Росії з організації.

✔ Непереможна українська армія отримала від ЄС партію з шести додаткових вантажівок підвищеної прохідності. У хозяйстві пригодиться.

✔ Тим часом русня будує оборонну лінію у Білгородській області з гівна, палок і бетонних пірамідок ю шинсе. Мабуть, хочуть, щоби непереможна українська армія під’їхала, побачила це і тупо померла зі сміху.
Вони зараз нагадують хом’ячків, які у разі, якщо клітка починає труситися, просто носяться кругами, перевертають поїлки догори дриґом, б’ються лобами і починають колективно вмиватися.
Хоча ні, для лаптів вмиватися – то вже занадто.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор