Борги віддаватимуть дебіли та їхні правнуки

Джон Сміт

638 МІЛЬЯРДІВ ГРИВЕНЬ боргів банда зелених мародерів повісила на Україну за минулий рік.
Вам не почулося.
638 000 000 000 грн.

Вдумайтеся в цю цифру. 22,72 мільярди доларів. Це абсолютний рекорд за всі роки Незалежності. Навіть $26 млрд Тимошенко, третина всіх боргів країни, які та взяла всього за 2 (два) роки свого правління, вже не виглядають такими астрономічними.

Афера десятиліття.

В кіно Голобородько в обличчя МВФ жбурляв паперами. В брехнях клоуна перед виборами МВФ хотів продати нашу землю і побудувати на ній склад ядерних відходів, а клоун нас від цього рятував. До реальності, як виявилося, ця брехня не мала абсолютно ніякого відношення. В реальності МВФ Голобородька послав. Причому в останньому листі МВФ повідомив клоуна, що не бажає спонсорувати грошима західних платників податків його бородату бабушку. Доки він не почне переслідувати того, хто вкрав в України 200 млрд вкладів ПриватБанку, і буде приймати його у своєму кабінеті, в борг йому не дадуть. Голобородько звісно переслідувати свого хазяїна не збирався. І тому зелені покидьки понабиралися в борг скрізь, де могли. Причому під відсоток набагато вищий, ніж у МВФ.

Не своє – не шкода. Нехай платять дебіли і їхні правнуки. “Я должен только своїм родітєлям” ©.

В результаті всього за рік влади цих піда*асів кожен з нас став винний кредиторам на 14 тисяч 177 гривень і 77 копійок більше.
З чим вас і поздоровляю.

Там ще про дефіцит держбюджету, який просто ппц:

Інтерфакс-Україна: Дефіцит держбюджету-2020 становив 217 млрд грн за плану 300,5 млрд грн – ДКСУ

Автор