Наше телебачення – це відображення нас самих

День телебачення – це чудовий привід, любий глядачу, поговорити з тобою відверто про це. А саме про інформаційну війну, відсутність хороших і «правильних» програм і фільмів на ТБ, ну і, звісно, брехливих, некомпетентних і неодмінно продажних журналістів. Хочеш якісної журналістики? Покажи це рейтингом. Неможливо вести інформаційну війну з іншими, якщо без бою програєш її у власній країні. Бо це не цікаво. Бо в сучасному світі кожен сам формує свою інформаційну бульбашку. І ми не можемо змусити тебе дивитись «хороше», «корисне» і «правильне». А ще світле, моральне і високе. Бо ти перемкнеш канал, вимкнеш тєлєк і підеш на ютуб дивитись те, що тобі цікаво і комфортно.

Читати далі

Или МВФ, или печатный станок со всеми его последствиями

Самая большая проблема в том, что включение станка не решает проблем. Оно их создает. Просто потом и намного больше. Проблемы решает оздоровление экономики. Для этого оздоровления нам будет нужна финансовая подушка. Нужны будут гарантии. Нужны будут займы для стабилизации. Нам придется идти договариваться МВФ. Больше взять деньги негде. Еще можно взять у Кремля, но после этого надо сразу бежать в Ростов. Причем придется бежать к МВФ в авральном режиме падающей в пучину эпидемии воюющей страны. А у нас в Минфине пустое место, а во главе НБУ вор. Прежде чем начать оздоровление экономики, нам предстоит оздоровить НБУ и Минфин.

Читати далі

Люди мають знати, що антикризовий план є

Коли мене запитують, чому ти підтримуєш Порошенка, і чому ти з ЄС, я даю просту відповідь. У нас збігаються бачення ситуації, мети, принципи і концепція дій. Іноді розходяться в деталях. Іноді збігаються повністю. Як зараз. Мій вчорашній ранковий ковідний пост з аналізом ситуації та необхідних дій практично повністю співпав з Антиковідним планом Європейської Солідарності, який ввечері представив Петро Олексійович. Різниця в тому, що я, з огляду на крах політики влади, більш покладався на нашу звичку до опору загрозам. А Порох, старий стратег, все ж таки бачить, як виправити ситуацію. І це дає надію.

Читати далі

PROстыми словами – 17.11.2020 (видео)

Мы все ждем какой-то развязки. Потому что нельзя самоутверждаться за счет других, не самых глупых и очень деятельных людей. Я не считаю, что “Прямого” упадут рейтинги, и за счет такого шоу, которое было вчера, 16.11.2020, в программе Вересня, телеканал станут меньше смотреть. Но вот только нужно быть последовательными. Реклама гласит, что здесь есть достоинство и честность. Можно это подтвердить на одном конкретном примере? Так что там с Вереснем?

Читати далі

“Велике крадівництво”, или Дорога в никуда

Каждый раз, когда мне кажется, что запасы зла бесконечны, наступает момент, что все же зла не хватает. Вы видите на картинке дорогу? Практически нет, и правильно.

Читати далі

Карабаський конфлікт. Висновки та уроки для України

В який вже за рахунком раз за останні сто років Росія фактично кинула напризволяще свого регіонального союзника, на цей раз – Вірменію. А в той же час за більш ніж 70 років існування блоку НАТО жодна держава, включно з амбітними світовими лідерами всіх часів, не ризикнула на практиці перевірити дієвість статті 5 Північноатлантичного договору 1949 року, згідно з якою “напад на одну або декілька країн-членів Альянсу вважається нападом на всіх”!

Читати далі

Порошенко закликав негайно повернути кримінальну відповідальність за брехню в електронних деклараціях (відео)

«Атака на антикорупційну інфраструктуру, яка була створена нашою командою у попередні п’ять років, відкидає нашу країну від співпраці і від руху до Європейського Союзу. Вона ставить під загрозу європейський вибір 45-мільйонної держави. Ми впевнені, що результативним голосуванням ми підтвердимо європейський вибір і збережемо наш рух до Європи», – закликав Петро Порошенко з трибуни Верховної Ради. Після засідання Ради він вийшов до ФОПів-мітінгарів під парламентом.

Читати далі

SHARP`s REVIEW – 17.11.2020

Всё началось с того, что «Батьківщина» дала голоса за бюджет в обмен на назначение двух своих людей на госпредприятия. Как тут не вспомнить фразу Зеленского: «Время договорняков прошло!» Не прошло, а расцвело. Как расцвела новая причёска леди Винтер в честь её возвращения (как она думает) в Большую Игру.

Читати далі

Побудка с утренним Орком. 17.11.2020

Понедельник был насыщен событиями как литровая клизма со скипидаром. В то время как SpaceX Илона Маска запустила в космос четырёх астронавтов, чтобы космические корабли бороздили просторы, наше любимое правительство запустило лечение шизофрении, паранойи, клептомании, и особенно шизофазии.

Читати далі