АМКУ відкрив справу проти групи компаній ROSHEN

Олександр Дедюхін

Корпорацію “Рошен” звинувачують у тому, що вона НЕ КУПУЄ сировину у країні-агресорі!

1. Антимонопольний комітет прийняв рішення розпочати справу проти корпорації ROSHEN за ознаками зловживання домінуючим становищем на ринку патоки. При цьому корпорація “Рошен” не виробляє патоку, а лише купує її у інших виробників.

2. Розслідування розпочалося у зв’язку із заявою Дружківської кондфабрики, котра купувала патоку на росії.

Тепер слухайте ще раз.

Корпорацію “Рошен” звинувачують у тому, що вона НЕ КУПУЄ сировину у країні-агресорі, через що Дружківська кондфабрика вважає себе, прости, Господи, потерпілою лише через те, що менеджмент фабрики не спромігся після початку війни та санкцій проти росії знайти собі постачальника або з України (до речі, виробництвом патоки в Україні займаються десятки виробничих компаній), або з нормальних країн, а не з-за поребрику.

Але АМКУ відкриває справу проти “Рошен”. З однієї простої причини: тому, що ця корпорація пов’язана з Петром Порошенко. Ніякого криміналу та корупції в діях П’ятого Президента зе-влада знайти не змогла, тепер хочуть хоч оштрафувати компанію, пов’язану з ним.

P.S. За даними нашої редакції, не зважаючи на те, що керівництво АМКУ на 730% – це люди зе-ничтожества, і справа “Рошену” напевно буде розглядатися через зе-призму, продукція компанії не стане гіршою, і на зарплатні порохоботів це ніяк не відобразиться.


Інтерфакс-Україна: Roshen не причетний до виробництва патоки – корпорація про порушення справи АМКУ

Кондитерська корпорація Roshen заявляє, що не має ніякого стосунку до виробництва патоки і, відповідно, заперечує звинувачення у зловживанні монопольним становищем на цьому ринку.