Антидержавне Бюро Зради

Mason Lemberg

Скільки з нас до сьогоднішнього дня чули слово “клістрон”?

Скільки з нас знали, що це і для чого воно використовується?

Скільки з нас знали, що без цього пристрою практично не можлива адекватна робота системи ППО (протиповітряної оборони)?

А тепер задамо те ж саме питання стосовно працівників ДБР, які вилучали ці пристрої у військових частинах.

ВИЛУЧАЛИ!!! Щоб що? Для чого?

І звідки ці штурмовики картинних галерей знають про такі тонкощі захисту повітряного простору?

І тут стає очевидним, що х*йлятам це підказали

Підказали ті, хто добре знає, що таке клістрони, і кому це важливо, і підказали саме вилучити, а не просто оглянути і підтвердити наявність.

Підказали ті, завданням кого є роззброїти українську армію.

А хто це може бути крім ворога?

Тому сьогоднішня “акція” – це вже не до сміху.

Сьогоднішня “акція” з роззброєння військових частин, які прикривають небо, – це вид агресії проти безпеки держави і безпеки громадян під час війни.

І що в таких випадках мав би робити Начальник Генштабу? Міністр оборони? Секретер РНБО? В кінці кінців Головнокомандувач армією?

Чи всі перелічені істоти думають, що ворожі літаки будуть бомбити сусідів-біндер, але не їх будинки?

Тому тут не до сміху.

І не до чергових політичних пустих заяв.

Після такої акції кожен з нас опинився під загрозою і кожен з нас має спитати головнокомандувача, яким чином той збирається нас захищати в умовах здійсненої ДБР агресії проти держави.

А якщо головнокомандувач не може це зробити, або ж санкціонував подібні дії, то тут вже виникають питання до нього. Дуже багато питань.


Erokhin Ivan

Про эпические возгласы Иоана в пустыне Синайской.

Кучка облеченных властью олигофренов на целые сутки оставила страну беззащитной от воздушных атак противника. Во время войны! При полном попустительстве и тотальном бездействии Главнокомандующего!!!

В нормальной стране уже двадцать часов заседал бы Парламент, вводя процедуру импичмента. Но это не про наш, состоящий на две трети из предателей…

Нет, я не ставлю своей целью достучаться до сознания пересичных подпивасиков. Это бессмысленно.

Беспечность украинцев феерична и сказочна. Прямо сейчас они выбирают между удобством и смертью смерть от коронавируса, но только лишь не неудобство в ввиде маски, которое мешает им лускать семки…

А для серверов ГУГЛ пусть останется для истории и историков. Вдруг грянет гром, и они прямиком из квартальных наливаек и ночных клубов отправятся к св. Петру, помертвевшими и непослушными губами пытаясь изобразить улыбку…

Их так и запишут в книгу Райроспреда: “… велика купа ЗЕдегенератів, перекошені у них усіх є*ала, шо-то шепчуть про хотьпасмійомся, всі жєртви бомбардіровкі”.


Юрій Бірюков

Как сказал один политик недавно – не только обоссались, но еще и обосрались. Я вот без маскировки вульгарных слов, я напрямик.

ИДИОТЫ.

Просто нужно понимать, что вот эти все “прокуроры” и “следователи” в массе своей (с безусловными талантливыми исключениями) – это все очень тупые и недалекие люди. Которые в юности не подавали ну вот никаких особых надежд, которые не блистали ни в чем и никак. Их как-то там родители пристроили в какой-нибудь третьесортный институт на кафедру юриспруденции. У нас же половина страны юристы, а вторая – экономисты, да.

Так и “рождаются” эти “звезды”. Черт, ну вот скоро придется все слова в кавычки брать.


Олексій Петров

Смотрите, малята, какая получается эпидерсия!
Следователи ГБР внезапно приезжают в несколько воинских частей ПВО и зачем-то (без каких-либо причин) изымают так называемые «клистроны». Тем самым часть комплексов С-300 оказываются парализованными.
То есть не работают!
То есть превратились в груду металлолома!

Чуть позже, когда в соцсетях поднялся крик «Да вы там что, в@бались в корабельную сосну?», доблестные детективы часть клистронов вернули. А вторую часть пообещали вернуть на следующий день. В ГБР, видать, решили, что этого достаточно для того, чтобы общество закрыло рот и не воняло чересчур. Рот никто не закрыл. Тогда то же самое ГБР наморщило ум и родило служебную проверку…

И никто даже не подумал о том, что в тот момент, когда страна фактически находится в состоянии войны, кто-то УМЫШЛЕННО на время ВЫКЛЮЧИЛ К ХРЕНАМ часть комплексов ПВО!
Какое на хрен «вернем завтра»? Какая на хрен служебная проверка?
А если бы вчера совершенно случайно прилетели «искандеры» или же Су-24 со звездочками, куда потом украинцы должны были прицепить себе эту служебную проверку?

ВЫ НА КОГО РАБОТАЕТЕ, ПАДЛЫ?


Валерій Прозапас

Вже і Генштаб ЗСУ заговорив про сплановані дії проти обороноздатності країни – ДБР вилучає прилади в частинах Повітряних Сил “за рішенням суду”, зрозуміло, якось “не так”, мовляв, їх зукуповували.

Що таке “розслідування” ДБР проти військових не бачить тільки лейтенат Баканов та молодой міністр Аваков, так їм подобається, як ті чмошники Пороха пресують.

Шкода, що до ГШ дійшло про диверсії тільки зараз, а, наприклад, ще під час переслідувань генерала Марченка і його команди.

ДБР – агент впливу Кремля, і ціла держава нічого не може зробити з цим, бо в її керівництві теж все нечисто.

* * *

А взагалі, зверніть увагу.

У нас “правоохоронці” знають, як президенту співробітників розвідки приймати на службу, який Роттердам+ шкідливий, як в Азовське море з Чорного правильно ходити, якими мають бути портові збори, як картини ввозити правильно, які бронежилети неякісні, навіть як правильно клістрони закуповувати – і ще 100500 карних справ про все на світі.

А от, наприклад, звідки взялася діра в бюджеті в 300 мільярдів, не знають.

І чого всі прибуткові держпідприємства різко стали збитковими, прям повилазило.

І чи нема зради в зустрічах рабіновічєй/медведчуків прям в Кремлі прям з Путіним, теж сумніваються.

Дармоїди, всіх в армію, в людей перековувати.


Дмитро “Калинчук” Вовнянко

В історії з вилученням ДБРунами вчора приладів НВЧ (клістронів) з ракетних бригад ППО на Хмельниччині, Одещині та Херсонщині все стає ще цікавіше, ніж здавалося на перший погляд. Офіційна версія претензій ДБР – порушення під час закупівель приладів.

Водночас у постанові не йшлося про вилучення – йшлося лише про огляд. Але ДБРуни ще під музеєм ім. Гончара на всю країну показали, що їм закон не писаний, і прилади НВЧ вилучили, тим сами вирубивши з чергування по охороні повітряного простору України зразу кілька бригад. Тобто, якби сьогодні вночі Україну атакувала російська авіація, наводити ракети зенітники змогли б як гармати у часи гетьмана Сагайдачного – на око. Слабо?

Уявіть, що ДБРуни отак якось приїдуть і вилучать клістрони по всіх бригадах у всіх східних областях, – і зразу ж удар російських літаків… Якщо ви не бачили, що здатен наробити ОДИН СУ-25, ласкаво прошу на Ютуб, роликів відповідних там до чорта.

Скажете, ДБР не матиме підстав? Помиляєтеся. Фахівці вже повідомили, що такі прилади НВЧ Україною і західними союзниками на початку війни НЕ вироблялися, і добути їх у відповідній кількості Україна могла лише в одному місці – в Росії. Ні, я в курсі, як окремі бізнес-жлоби на кшталт Себастьяновича бризкали слиною, ніби вони знають про “наш Сингапур у Берднянську”, але правда така, що язиком плеськати – то не мішки тягати, а бізнес-жлоби наразі успішні лише у плесканні.

Так от, клістрони привозили з Росії. За “схемою свинарчуків”. Без тендерів. За готівку. Все це, якщо постаратися, – підстава для кримінальної справи. Повторюю те, про що писав тисячу разів, нам було ВИГІДНО возити комплектуючи з РФ – фірмові та ліцензовані, замість експериментувати з виробництвом власних приладів, бо це – грощі, час і завантажені фахівці. За президента Порошенка ми багато чого так возили, поки вилупок Бігус не розголосив про схему у своїй гнусній передачці, а натовпи корисних ідіотів не зайшлися в істериці про “мародер” і “обкрадає армію”. Досі бісяться попри всі аргументи.

Тепер ДБРуни почали ці прилади вилучати. Які наслідки це може мати, крім удару під дих ППО України?

Маловирогідний – розкрутити ще одну кримінальну справу проти Порошенка або Олега Гладковського. Високовирогідний – зняти копії з техдокументації клістронів і через адвоката Януковича, який нині керує зеленим ДБР, відправити їх прямо на Лубянку у міцні руки ФСБ, аби всі росіяни, які допомагали купувати обладнання українцям, у путінських катівнях стали дивовижним прикладом того, що з українцями справи краще не мати. Бо вилупок Бігус знайдеться завжди.

І так. Я пропоную піти і насувати в коментах іншому вилупку – Бутусову. Саме ця гнида билася в істериці через “свинарчуків”, а тепер репетує про ознаки державної зради. Хіба не цього він хотів, коли валив Порошенка? І хай не включає ідіота – він достатьно розумна людина, аби усвідомлювати наслідки своїх вчинків. Як і більшість подібних. Хай не сподівається – ніщо не забуте. Країна знатиме своїх героїв.


Через незаконні дії ДБР в повітряній обороні України більше доби була діра у сотні кілометрів, винні у цьому мають бути покарані – генерал Михайло Забродський

 

Вилучення слідчими Державного бюро розслідувань елементів із засобів системи протиповітряної оборони України було здійснено протизаконно та призвело до відключення системи ППО. «Європейська Солідарність» вимагає притягнути до відповідальності всіх, хто створив небезпеку для системи оборони держави.  Про це заявив народний депутат, генерал-лейтенант Михайло Забродський з трибуни парламенту.

«Зі святом Зенітних ракетних військ поздоровили наші війська не лише сьогодні люди, які мають до них відношення і ті, хто небайдужі до долі наших Збройних сил, а й «фахівці» Держаного бюро розслідувань. На сайті командування наших Збройних сил було повідомлення, що вчора в декілька частин Зенітних ракетних військ, які дислоковані на Хмельниччині, прибула бригада слідчих ДБР із відповідними приписами на проведення слідчих дій. Зокрема, огляд території військової частини і встановлення деяких обставин», – зазначив депутат.

Він повідомив, що в результаті проведення цієї роботи було вилучено серед іншого в одній із частин чотири НВЧ прилади, так звані клістрони, і ще три – в інших військових частинах.

«Не мені вам розповідати і вам нагадувати, як розпочинаються війни у 20-му і 21-му сторіччях. Дякуючи нашому власному досвіду і політичній історії останніх 20 років, ми це чудово знаємо – з ракетно-бомбових ударів, із застосування противником повітряних сил», – додав генерал-лейтенант.

Михайло Забродський зауважив, що всім чудово відомо, що співвідношення засобів повітряного нападу явно не на користь Повітряних сил України, якщо говорити про країну-агресора.

«Ми також добре знаємо, в якому вигляді дісталися нам засоби, зокрема, протиповітряної оборони Повітряних сил у 2014 році, і пам’ятаємо, скільки було докладено зусиль, коштів, до речі, не лише державних, для того, щоб хоч якось відновити цю систему, яка б дійсно могла захищати в першу чергу нашу столицю, і крім того окремі регіони», – сказав він.

«Маленький лікнеп. ППО країни – це не те, що захищає і прикриває лише угруповання військ, це те, що захищає і прикриває від засобів повітряного нападу в першу чергу адміністративні центри і елементи інфраструктури. Врешті-решт – цивільне населення», – зауважив генерал Забродський.

Він також сказав: «Повертаючись до цих ініціативних хлопців, які, надивившись фільмів про ФБР, зокрема, про агентів Малдера і Скаллі, вирішили вчора, всупереч постанові суду, ще прихопити декілька клістронів. Декілька клістронів – це декілька непрацюючих комплексів виявлення, наведення і ураження. Це більше доби діра в нашому повітряному просторі завширшки декілька сотень кілометрів».

«Ми вимагаємо від міністерства оборони не млявої оцінки і не службових розслідувань, а чіткої відповіді: хто винен у тому, що відбулося. Ми вимагаємо від Генерального прокурора Венедіктової чіткої оцінки дій «фахівців» з ДБР, які останнім часом відзначилися лише штурмами музеїв і висуванням маревних звинувачень проти опозиції.

Ми вимагаємо від Верховного Головнокомандувача чіткої оцінки посадових осіб. Винних – до відповідальності», – заявив Михайло Забродський.

Джерело


Автор