Катастрофа МН17 і втомлені від війни (відео)

Валерій Прозапас

Слідча група по МН-17 на сайті поліції Нідерландів виклала перехоплення розмов бойовиків липня 2014 року, на яких йде обговорення підпорядкування “ополчєнія” безпосередньо “людям із Москви”, “сєвєрним людям”.

Називаються прізвища керівників ФСБ, Міноборони РФ, ГРУ РФ та людей, які отримали від них повноваження діяти на Донбасі.

Нагадаю, в той період сили АТО почали звільнення захоплених бандитами територій, і стало зрозумілим, що ніякої “громадянської війни” не вийшло, “Ігорь (Гіркін) в опєратівном окруженіі”, тому росіяни стали командувати напряму та почали підготовку до вторгнення, яке і сталося в серпні 2014.

Впевнений, європейці доберуться до прізвищ винних у збитому “Боїнгу”, з’ясують, хто і як доставив та використав “Бук”.

А от щодо реакції в Україні є проблема.

Ці записи мали б стати інформаційною вибухівкою та поставити купу питать перед “стомленим” суспільством:

Чому левова частина українського інформаційного поля роками вдовблювала тезу про “войну начал Порошенко”, “она єму вигодна”?

Чому брехали “актівісти” та колективний Білецький, коли казали про “договорняк Порошенка с Путіним”?

Як можна було “договориться посредінє”, якщо йшлося про підготовку, розробку, організацію та втілення плану військового нападу, протистояти якому можна було лише зброєю?

Хто насправді ті політики, які розпиналися “ЗСУ на Донбасі незаконно”, і хто тепер зайнявся знищенням армії?

Чому колективний Коломойський постійно просуває думку про “ми воюєм самі с собой”, і ні в якого умовного Баканова не виникає до нього питань з цього приводу?

Ось же вам докази, як на долоні, не придумані “баригами та мародерами” – надані міжнародними слідчими!

Це дійсно якийсь феномен, щоби цілий народ чи то став заручником “стокгольмського синдрому”, чи настільки осліп, щоб ігнорувати, як проти нього відверто та методично воюють, а він зробив ворогами тих, хто його захистив, та ще й спокійно вислуховував “лєт за 5-10 ані забудут кровь”.

Так ок, мої дорогі втомлені земляки, ФСБ, Міноборони РФ та ГРУ РФ нікуди не подівалися, вони стали сильнішими завдяки вам і “сдєланним вамі вмєстє”, – послухайте ті записи.