Уявімо, що я – Ердоган. Що я подумаю?

Alex Noinets

Ну, тобто, дивіться. У мене багато поганих рис, і найгірша – я добре можу імперсонувати різних людей, щоб зрозуміти їхні мотиви і подальшу поведінку. Це взагалі функція будь-якої соціальної тварини, але, я так дивлюся, в останній час люди намагаються в собі її позбутися. Дарма. Давайте спробуємо імперсонувати Ердогана, це неважко. Try walking in his shoes.

Ви автократичний лідер, майже одноосібний тиран надзвичайно агресивної країни. Ви кілька років тому подавили бунт військових, ви кілька років тому подавили бунт вчителів, який самі й видумали, у вас постійна війна з курдами і прикордонні конфлікти по всьому кордону. І вам норм. Це ваш нудний четвер. Це для вас буденне існування.

Тобто ви агресивна, непоступлива, надзвичайно підозріла самолюбива людина.

І от до вас приїздить буквально клоун, про якого ви знаєте, що він казав зі сцени “Ердоган – вусатий таракан” і дзвонив до країни-агресора з проханням припинити стріляти.

Хм. Давайте подумаємо. Які перспективи співпраці між такими лідерами країн? Про що може йти між ними спільна мова? Що у них взагалі спільного?

Надзвичайні перспективи, я так думаю.

А він виходить і каже – хлопці, турки, камон інвестувати в Україну, я буду гарантом ваших інвестицій.

Ну от я Ердоган. Що я подумаю?

Ох*єть, Вова, дякую тобі. В світі ж нема куди інвестувати, треба інвестувати в розірвану війною країну під гарантії тряпки, яка війська відводить. Це ж кращі гарантії. Унікальна пропозиція. Ти ж усіх іноземних інвесторів захищаєш як тузік грєлку.

Шо там у вас з інвесторами, а ну розкажи? Хто найбільший? Індуси? І шо там з їх інвестиціями? СБУ прийшло? Тероризм ліпило? Ах*єть ти гарант. А потім від’їхало з грошима і сказало що претензій немає? Ї*ать ти захисник. Розвів махараджу на бабло. Молодець. Гарант. І тепер до мене приїхав інвестиції просити.

ТИ МЕНЕ З ЛОХОМ СПЛУТАВ, ВОВА? ДАВАЙ ЩЕ ТРОХИ В ТАКОМУ ДУСІ ПО3,14ДИ МЕНІ, І У НАСТУПНОГО ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ НА РУЦІ БУДЕ БРАСЛЕТ З ТВОЇМ ІМЕНЕМ, ЯК У ТЕБЕ З ТВОЇМИ МОРЯКАМИ. І ЗУСТРІНУСЬ Я З НИМ УЖЕ ЗА РІК.

Як Ердоган, я, звичайно, нічого такого не скажу. Але подумаю. А люди діють не так, як кажуть, а так, як думають.

Отже, шановні виборці Зеленського, ви вибрали дуже цікаву людину, щоб вона представляла Україну на міжнародній сцені. Перспективи шокуючі. Після його зустрічі з Макроном РФ отримала місце в ПАРЄ. Після його зустрічі з Ердоганом Україна отримала другого за мелодійністю облизня в світі.

Але це ще не кінець.

Приємно, що Бог все ще грає на нашому боці та на кожен наш косяк організовує в Россіюшкє косяк більшого розміру. Але якщо нашого Зезидента треба балансувати ядерною катастрофою та пожаром на півкраїни – це солідне визнання масштабу нашого прой*бу з Божого боку.

Автор