М’яко-зелені маніпуляції Юлії Володимирівни

Валерій Прозапас

Тимошенко на черговому т.зв. “форумі” вирішила порівняти показники України при Порошенко чомусь з Apple, а не, наприклад, з Газпромом.

Або не з показниками свого прем’єрства. Коли був мир, прекрасна ціна на газ майже в $500 за тисячу кубів, вибита нею особисто прям в Кремлі, завдяки її повноваженням мало не як у канцлера.

Маніпуляція дуже в її стилі – порівнювати м’яке з зеленим.

Але яка майже по Фрейду вказує, що пані Юлія противником вважає Apple. Ну, не Газпром же в кінці кінців.


Alex Noinets

Вот, Юлия Владимировна говорит, что Apple успешнее, чем Украина при Порошенко.

Но поскольку Apple очевидно успешнее Украины, то в президенты Apple Юля не баллотируется, там у неё шансов нет.

Вообще, я бы хотел заметить, что и Чернобыль известнее, чем Киев при Кличко.

А юлино дело Щербаня, юлин птичий грипп и Лазаренко популярнее, чем юлина тысяча, и имеют большую международную известность.

Вообще, если бы Apple выплачивал столько пенсий несуществующим людям, сколько их выплачивает Украина, то мы бы ещё посмотрели.


Serg Marco

Смотрите тут какое дело. Йулия из-под Владимира сравнивает показатели Apple с ВВП Украины. Естественно, при Порошенко.

Но я считаю, что можно попробовать расширить эти сравнения.
Например, взять показатели Газпрома при Порошенко, а потом при Тимошенко, и сравнить их.
И сразу увидим, о каком новом экономическом курсе мечтает Тимошенко.


Mason Lemberg

Я досить часто порівнюю сьогоднішні події з подіями столітньої давності, з УНР, з ризиками та помилками, які ми повторюємо. Не тільки я.

Натомість, у якості контраргумента на таке порівняння співрозмовники найчастіше використовують твердження, що тут нема що порівнювати, бо пройшло 100 років, і люди стали інші, зрештою тоді люди були неписьменні в основному, неграмотні, їх легко було обдурити, а тепер все інакше.

Інакше, кажете?

Беремо, наприклад, сьогоднішню презентацію економічної програми лідерки партії Родіна. Пропонує економічне зростання 7% в рік і збільшення показника ВВП/людину в 7 разів до 2020 року.

Тобто, за 2 роки при економічному зростанні 7% в рік ВВП/людину має зрости в 7 разів.
Як?!
Ну, звичайно, є варіант… Зменшити населення в 10 разів за ці 2 роки. Але інших варіантів досягнення таких цифр нема. Та й це тільки математично. Бо не буде кому працювати і забезпечувати такі показники розвитку економіки.

Але це не економіка, це не складні науки, це елементарна математика за 3-й клас школи:
х*1,07*1,07 <<< x*7 (за умови сталої чисельності населення)

І це виголошує людина, яка має реальну (а не намальовану) підтримку на рівні 12% населення. 12% населення України в 2018 році елементарно не письменні.
Але ж в інших кандидатів з “опозиції” такі ж “програми”…
А ви кажете… “100 років тому”, “зараз все інакше”…

Але все ж я погоджуся з тим, що все інакше. І їм цю битву в 2019 року не виграти. Просто ми повинні пам’ятати, що кожен представник партії Родіна – це той самий п’яний матрос Железняк. І вслід за тим, як Родіна програє президентські вибори, на парламентських виборах ми повинні раз і назавжди сказати цьому комуністичному кодлу сакраментальне: “Ніколи знову!”


Юрий Бирюков

Весь день в беготне и суете, а на этом фоне в Киеве какой-то форум Тимошенко. И пол ленты его обсуждают, ржут над ее нелепостью и троллят за сравнение экономики Украины с компанией Apple.

А зачем? Вот просто – ну, зачем?
Она рассказала что-то новое? Нет.
Она пообещала что-то новое? Нет.
Одно дело – просто издеваться над ее убогостью, и совсем другое дело – пытаться всерьез относиться к этим шоу и пытаться их анализировать.

Вы что? Зачем? Что вы там анализируете? Новый курс, а, ну да.

Для меня она закончилась в 2005 году, на заправке. Когда я стоял часа 3 в очереди за бензином, вспоминал начало 90-х и громко матерился. Потом еще были сахарный и мясной кризисы.


Олена Монова

А я говорилатм, что Юля вовсю окучивает молодежную прослойку. Бо там у нее грустненько все, в электорате одни бабки в волохатых шапках, антиквары и власєнка.

Отсюда и все эти фоточки в стиле Юля-тян, и селфи на пробежке рядом с молодым, красивым, здоровенным, и блокчейны, и Apple.

Но тут главное не пережать, бо если вдруг запилить нарядный ролик, как Юля рассчитывается на кассе супермаркета айвотчем в окружении ох*вших кассиров и власенки, то большой риск, что все волохатые шапки перекрестятся, е*нут валокордину и с криком “святий дух при хаті!” в ужасе сбегут к Гриценко. Он без вые*нов, простой, як дуло від гармати, а еще у него красивые усы.

А так, конечно, да, цыпа-цыпа, детка, мамочка даст тебе сисю и блокчейн.

 

Блять. Што оно несёт? Ну што оно несёт, блять? Это на кого вообще рассчитано? Это в куда? Это за что? Какие блять…

Gepostet von Ярослав Матюшин am Freitag, 21. September 2018

Тимошенко зараз презентує Новий економічний курс України і посилається на ключові поточні економічні показники…

Gepostet von Volodymyr Kompaniiets am Freitag, 21. September 2018

Автор