ОПУ, ви – пси драні!

Victor Tregubov

Шановні очільники Офісу Президента, з усією повагою мушу вам принагідно повідомити, що ви – пси драні.

Ідея спершу скасувати парад на День Незалежності, а потім спробувати віджати громадський парад, розбавивши його бюджетниками, пєснями, плясками та Пєснярами та перетворивши на Первомай, – ні, ну технічно непогана.

Якщо під “технічно непогана” мати на увазі “жалюгідні ж ви чорти”.

Не забудьте завершити дійство роздачею безкоштовного олів’є. Це важливо.

Але щось мені підказує, що вам все одно не обломиться.


Валерій Прозапас

Отже, на 24 серпня ними запланований “майданс” з елементами мілітарі.
Ще й обізваний “новой традіцієй” для своїх прихильників акваріумних рибок.

Щось вони швидко з переляку.

А мені от цікаво, як себе почуватимуть танкісти, арта, механізована піхота, протиповітряники та ракетники тощо без своєї техніки?

Це як голим стадом їх провести замість повноцінних парадних розрахунків.

“К своім брігадам смогут прісоєдініться по желанію вєтєрани”, – каже уклоніст Богдан і моргає.

Ідітє нах з такими “традіціямі”, Андрєй Іосіфович.


Роман Доник

ОК, давайте предельно просто и цинично про парад и марш.

Ни парад, ни марш, Зеленскому не нужны. Если бы от него зависело, он бы его не проводил. Ярмарку бы какую-то запилил, шоу с 95 кварталом, а права на показ продал бы.

Но они испугались того, что соберется людей настолько много, что не только Украина, но весь мир увидит сколько людей вышли, наплевав на его решение. По сути, это был бы марш неповиновения. Людей, воевавших. Людей, поддерживающих тех, кто воевал. Людей, принимающих решения сердцем, а не указами Зеленского или заявлениями директора скрепок. Вот это сейчас нужно им убрать. Убрать марш неповиновения. Картинку, при которой они ничтожно мало влияют на людей действия. На активных людей. На патриотов Украины. Вот и все.

А теперь покажут картинку и расскажут плебсу, что такая большая толпа – заслуга Зеленского. И если в результате этого страха Зеленского и его окружения появится новая хорошая традиция в Украине, так в этом я не вижу ничего плохого. Потому что прусский шаг – это же немного не то, что нам надо.

НО!!! Они будут прекрасно знать, кого и сколько они пригласили. Они будут знать, сколько человек вышли с их подачи, а сколько вопреки. Знать и бояться. Потому что не нужно было начинать заигрывать с ватниками, русскомировцами и мызамировцами.

Но, если вы сделали “ку” тем, с кем мы шестой год воюем, тогда примите, как данность: Мы вам не доверяем. Мы ждем от вас предательства наших идеалов. Мы не ждем от вас ничего хорошего.

Это не так? Разубеди.ТЕ!


Олександр Погребиський

Про останні заяви пана Богдана та #Парад_2019_МаршЗахисниківУкраїни

Репостніть, нехай більщість почує.


Анна Амарго

Є прекрасна категорія людей, яку я завжди обожнюю спостерігати.

Це люди, які, коли щось організовується – поетичний фестиваль, весілля, або, скажімо, парад, завжди ниють про труднощі з грошима, зайнятість на роботі та взагалі непотрібність всієї цієї фігні.

Але варто закрутитися справі так, щоб вони зрозуміли – все організується норм і пройде потім прекрасно, вони прибігають і намагаються встрягнути у підготовчий потік. А бажано і поперед потоку всього встати та очолити справу.

Бо для них страшнішою за відсутність грошей, зайнятість на роботі та нікчемність фігні є одна річ.

Вони дуже бояться того, що всім навколо стане очевидним той факт, що можна у будь якій справі прекрасно обійтися й без них.

От тут і починається інше ниття: “Ну, чого ви, ми ж друзі, це ж наша поетична тусовка, ну як це весілля без найкращої подруги, навіщо вам парад для 8 відсотків, не треба ділити нарід!”

Бу-га-га. Хитродупі мої…

Автор