Deepstrike – це суто українська історія

Мартин Брест

Deepstrike – це ураження противника на його території (не окупованій, а саме його території) за допомогою повітряних та морських дронів.

Донедавна – єдина зброя, яку Україна могла використовувати по росії, не погоджуючи з союзн… еее… з партнерами.

Чому не тре погоджувати, ясно і так, західні товаріщі ніколи нє счіталі, шо ударні БПЛА можуть стати хоч якоюсь ефективною зброєю, тому “їбаште, шо хочете, я вас умоляю”.

Ну, от ми і єбашим.

21 червня теж віпрацювали. Довго готувалися, довго рахували коридори, довго тримали у голові “план Б”, “план С” та класичний “план Ж”. Запустили, перехрестилися, з’їбалися з місць старту.

Дуже злагоджено і чотко, дякую тій людині, яка взяла на себе тяжкий труд координації пусків. Крута работа, дійсно крута. Це був один із наймасовіших… ну, ви знаєте.

Deepstrike – це охєрєнна і суто українська історія. Я дуже хочу, щоб ви це почули, відчули, прийняли та… та, блін, захопилися нею.

Це наше. Це дійсно наше, ми це не випросили, не намолили, не насосали і не купили, – це наше, це робиться тут і зараз, іноді всупереч діям влади, але завжди зі старанням, розумом і злістю. Нормальною українською злістю.

Ваш #дежурный_по_Ростову

Автор