Обстріл Севастополя. Що не так із версією окупантів

Олексій Копитько / Інформаційний спротив

Уточнив у кількох джерел, яким абсолютно довіряю. Ані перед, ані після нібито «удару ЗСУ по Севастополю» у місті не оголошували повітряну тривогу. Це аномалія. У Севастополі сирена може волати годинами з приводу та без.

З високою ймовірністю це означає, що знову «відзначилася» російська ППО, яка живе своїм життям, рандомно палить на всі боки і вже вбила своїми ракетами у Севастополі кілька людей.

Росіяни пишуть, що вони своїм ППО “відхилили” на пляж АТАСМS. Швидше за все, це нісенітниця. Просто лупнули чимось по Учкуївці та тепер виправдовуються. Російська армія буквально обстрілює Севастополь, як і регулярно бомбардує Білгород.

Також намагаються пояснювати, що АТАСМS летить дуже швидко, через що не встигли включити сирену. У це можна повірити у Харкові, але не у Севастополі.

Росіяни самі заявили, що запуск нібито був з району Миколаєва, і тепер екіпажам нібито «помстяться» (через пару днів вони традиційно заявлять, що екіпажі “знищені”). Це майже 300 км. Виходить, що російська ППО не лише крива, а й сліпа, раз на такій дистанції не спромоглася сповістити.

До речі, минуло 5 годин, жодних слідів АТАСМS досі не показали.

Сталося все дуже «вчасно». Інформаційно перекриває не лише звірства російських військ проти Харкова, а й річницю взяття Ростова «вагнерівцями».

Джерело

 

Фото: Міноборони рф

Автор