Запрошуємо моралістів. Є вакансії

В мене є задача, і вона проста. Готувати якісно піхоту за найкоротший реальний термін. І краще нас сьогодні цього ніхто не робить. Все інше – то лірика. Бо ми занадто високу ціну платимо кожного дня.

Читати далі

«Стадіонні» мільйони

«Стадіонні» мільйони повинні піти на воєнні закупівлі у повному обсязі. А відповідальні посадові особи повинні познайомитися з тренажерами у слідчих ізоляторах. 

Читати далі

Управление, логистика, инфраструктура. Кап, кап, кап…

Бетон и рельсы золотыми выходят для России – на вылеты стратегов и миллионы долларов в воду рядом. А побить в регионе всю инфраструктуру железнодорожную, все бетонные заводы и ремонтные мощности руки коротки.

Читати далі

Опозиція та протистояння

Не може бути опозиції до держави і власне виживання. Чи до Армії і її забезпечення. А от відсутність цього і є якраз проявом «опозиції», тобто протистояння. Здоровому глузду і роботі на Перемогу.

Читати далі

Параллелограмм оккупантов и «постукивание» по Чонгару

Колоссальная группировка российских войск может быть закрыта на Юге, что станет событием, не имеющим аналогов в современной истории войн.

Читати далі

Британські зустрічі команди Порошенка (фото, відео)

«Наш єдиний шанс виграти цю війну – це забезпечити єдність світу з Україною. Саме такою була моя мета участі у Форумі Міжнародного демократичного союзу у Лондоні. Про це я говорив під час зустрічей та переговорів», – Порошенко.

Читати далі

Повільний контрнаступ і F-16

Ми бачимо перший акт спланованої шахової партії, на яку поставлено забагато. Так що чекаємо, коли ЗСУ підійдуть до вирішального рубежу, і коли в небі запанують F-16.

Читати далі

Похоронные хроники московии 21.06.2023

Наибольшие потери несут Дальневосточный и Северо-Западный федеральные округа. Дальний Восток сейчас де-факто практический не защищён. «Антинатовский» потенциал на северо-западе РФ существенно подорван.

Читати далі

Вісті з фронтів. 22.06.2023

Командування противника почало другу серію своїх контратак на Токмацько-Мелітопольському напрямку, намагаючись зупинити наступальні дії ЗСУ ще до їх безпосереднього виходу на головну лінію оборони.

Читати далі

Санкції на часі. 22.06.2023

Посли ЄС таки погодили 11-й пакет обмежень проти рф. Він спрямований у першу чергу на протидію обходу санкцій. Це означає, що в ЄС таки змогли зламати – або обійти – спротив Угорщини.

Читати далі