ЄвроСолідарність ініціює законопроєкт про доступ до укриттів (інфографіка, відео)

Фракція «Європейська Солідарність» закликає інші фракції Верховної Ради долучитись до документа, щоб ухвалити його якомога швидше. Про це на брифінгу повідомив лідер «ЄС» Петро Порошенко.

Читати далі

Захотят ли грабить страну-героиню?

После войны партии и отдельные деятели возьмутся за бюджеты обеими руками. Вы скажете «Как раньше». Я скажу «Нет». Все изменилось слишком сильно, даже если на долю секунды вам и привидится старый добрый украинский почерк. Увы, это не так.

Читати далі

Трошки реальності для експертів

Дамбу було зруйновано професійно і в цілому. Ціллю було принести в Україну екологічну катастрофу на мільярди доларів та зробити на довгий час ті території непридатними для проживання. Це тероризм. І це єдине, на що спроможна Росія.

Читати далі

Порошенки відправили перший гуманітарний вантаж на Херсонщину (фото, відео)

Вже відправлено медикаменти, питну воду, засоби гігієни та дитяче харчування. Найближчими днями на південь готують великий гуманітарний вантаж – вода, гумові чоботи, бензинові мотопомпи, системи хімводоочистки, корм для домашніх тварин, пічку для волонтерської пекарні.

Читати далі

Санкції на часі. 07.06.2023

Чим довше триває війна, тим більш змінюється інформаційне середовище навколо неї. Саме зараз, за всіма психологічними закономірностями, закріплюється сприйняття світу, війни, миру і розстановки сил. Яскраві враження минають. Те, що залишиться, визначить майбутнє.

Читати далі