Квадрокоптери і «Валькірії» від «Рошен» (фото, відео)

148 квадрокоптерів і 6 БПЛА «Валькірія», куплені коштом компанії «Рошен», надійдуть у підрозділи ЗСУ. «Дякую «Рошен», бо це саме їхня ініціатива, і дякую кожному, хто купує їхню продукцію, ці дрони — це теж ваша заслуга», – зазначає Петро Порошенко.

Читати далі

Воно боїться. Кому вигідний підрив Каховської ГЕС?

Навіть якщо розглядати з точки зору кому вигідно — хіба вигідно було рф заходити в Україну колонами? «Вигідно» і «Росія» — це слова-антоніми. Вигідно було не розпочинати війну, а далі продавати в ЄС нафту і газ, діяти м’якою силою.

Читати далі

Фонд Порошенка отримав відзнаку Національного конкурсу «Благодійна Україна» (фото, відео)

«Як наші воїни не мають права на втому чи слабкість, так і ми не маємо права на зневіру чи зупинку. Адже лише спільно ми зможемо досягти такої омріяної всіма нами Перемоги! Дякую всім, хто допомагає», – звернулася Марина Порошенко, отримуючи нагороду.

Читати далі

Миттєвої політичної реакції вже не сталося, але…

Українці, абсолютно ошелешені масштабами катастрофи, кількістю горя, яке вона принесла всьому живому, не розуміють, чому така млява й невизначена реакція світу, особливо міжнародних інституцій, насамперед ООН.

Читати далі

В інформаційному полі починається спека

Кількість зведень з фронту зростає, чутки та плітки, невгамовне читання інформаційних смітників. У деяких починається свербіж і непереборне бажання опублікувати свічку.gif та поширити ідіотські домисли. А тому – прохання.

Читати далі

Порошенко передав партію техніки на Схід (фото, відео)

Порошенко передав бійцям президентської бригади, морпіхам та 14-му окремому стрілецькому батальйону лазне-пральні комплекси, пересувну авторемонтну майстерню. Кількість виготовлених лазне-пральних комплексів вже перевищила 50.

Читати далі

Науковці щодо наслідків прориву дамби Каховської ГЕС

Кілька джерел, які треба мати на увазі, щоб тримати голову холодною та не стати жертвами експертів, які пророкують ліквідацію наслідків підриву дамби максимум за 2-3 тижні.

Читати далі

Новости из США. 7 июня 2023 года

• Судебные хроники Трампа • Майкл Пенс и Крис Кристи идут в президенты • Лесные пожары в Канаде и смог на северо-востоке США • Реакция в США на подрыв Каховской ГЭС • Встречи в преддверии Вильнюсского саммита НАТО • Новые американские санкции

Читати далі