О текущем моменте. 02.06.2023

Май 2023. Разница с маем 2022 – небо и земля. Впереди очень много трудностей, будут жертвы и разрушения. Есть истощение, но и точки опоры уже есть, они крепнут, их становится больше. Пока рабочая цель – обеспечить перелом до конца года. А там будет видно.

Читати далі

Вісті з фронтів. 02.06.2023

“Заходите к нам на Купянский огонёк”, або Як у росіян “хочеться і колеться”… Спробуємо оцінити спроможності та можливості противника щодо ведення ним активних бойових дій на Куп’янському (а для нас на Сватівсько-Старобільському) напрямку.

Читати далі

Чи впорається держава без волонтерів

Шановні чиновники, якщо у вас немає питань, чому не можна обкладати податком пожертви релігійних громад, то волонтерам доведеться реєструвати Церкву свідків волонтерства, щоб допомагати усім тим, кого покинули напризволяще ви.

Читати далі

У застосунку «Київ Цифровий» з’явилася офлайн-мапа укриттів

Додано можливість повідомити про зачинені укриття. Якщо у вас не вийшло потрапити в укриття, виберіть його на мапі та натискайте «Поскаржитися на укриття». Відповідальний департамент одразу отримає цю інформацію і зможе виправити ситуацію.

Читати далі

Міноборони США уклало контракт на постачання Україні терміналів Starlink

У Пентагоні наголосили, що продовжує працювати з низкою глобальних партнерів, щоб “забезпечити Україну стійкими супутниковими та комунікаційними можливостями, яких вона потребує”.

Читати далі

Санкції на часі. 02.06.2023

В Німеччині тривають дискусії щодо можливої передачі Україні далекобійних ракет Taurus з дальністю дії до 500 кілометрів.

Читати далі