«Перший після Бога, в хорошому сенсі». Як генерал Залужний став тим, ким він є

Десятки рішень Залужного допоможуть українській армії не лише втримати Київ, а й відтіснити росіян з півночі України, провести Харківський контрнаступ, відвоювати Херсон. Зараз від них залежить доля нового наступу ЗСУ. ВВС спробувала дати власну відповідь на питання, хто такий Валерій Залужний, і як він став тим, ким він є.

Читати далі

Ювілейна лазня для ДШВ! (фото, відео)

Ми вже витратили 14 330 108 вашої допомоги на лазні для ЗСУ. І це лише 40% нашого плану на цей рік. І ще давайте зробимо одну авторемонтну майстерню, казали вони… Вночі чергова партія техніки вирушить на Східний фронт.

Читати далі

Вісті з фронтів. 14.06.2023

Успіхом ЗСУ протягом найближчого часу варто було би вважати не звільнення якихось територій та населених пунктів, а саме “введення у бій” противником більшої частини своїх резервів. 

Читати далі

Санкції на часі. 14.06.2023

Останні дні звертає на себе увагу валютний ринок рф. Більш імовірним стимулом для нового стрибка рубля до долару і євро була, ймовірно, інформація з нафтового ринку.

Читати далі

Новости из США. 13 июня 2023 года

• Трампу предъявлены обвинения • Новый пакет военной помощи Украине • Что может и что должен Вильнюсский саммит НАТО сказать Украине

Читати далі