Эффект разведки боем

В то время, как нытики ныли “наступление провалилось!!!”, СОУ развернули будничную работу по выносу складов с БК по всей третьей линии и глубже! Судя по статистике, очередные грабли РОВ.

Читати далі

Одним контрнаступом ми війну не виграємо

Будуть втрати і нові підрозділи. І наша перевага в мотивації, технологічності, майстерності і навченості. Штурмовим підрозділам потрібна наша допомога. Буду вдячний за поширення. Дякуємо всім, хто допомагає.

Читати далі

Сьогодні – День підтримки жертв тортур

Зараз в РФ проходить судилище над «азовцями». В клітках сидять замучені люди з ознаками катувань. Мовчання світу і повна відстороненість міжнародних організацій, які мають вимагати звільнення полонених, огидні.

Читати далі

Допомога захисникам – це найважливіше зараз

Список рахунків довгий, список закупівель довгий, список заявок від військових нескінченний. А резервів у нас цього тижня немає. Я спробую попросити вас про позапланову допомогу. Раптом вийде.

Читати далі

Санкції на часі. 26.06.2023

росія стикається з дедалі більшим кадровим голодом як через мобілізацію, так і втечу кваліфікованих працівників за кордон. Аби цей голод компенсувати, на болотах вдаються до випробуваного способу – праці в’язнів.

Читати далі