Битва за столицю

В інтернет-ЗМІ та на зелених інтернет-майданчиках жваво обговорюють тему, що головою КМДА можуть призначити Віталія Кіма, голову Миколаївської ОДА. Логіка зрозуміла. Офіс Зеленського зі шкіри пнеться, аби під прикриттям війни вибити Віталія Кличка зі столичної влади.

Читати далі

ГРУшный цирк с конями в двух актах

роспропагандисты вытащили старую методичку о том, что ВСУ наркотиками пичкают, и соединили с методичкой о биолабораториях, где промывают мозги и зомбируют, внушая украинцам обыкновенным “русофобию” лютую.

Читати далі

Когда будут снимать кино про эту нашу войну

Хочу видеть обычного тылового человека, которого война пока не зацепила, но который понимает, чего это стоило и ценит это. А таракан хоть в Украине, хоть в Ватикане – это просто таракан, не стоит о них писать вообще. 

Читати далі

Провідні компанії працевлаштують українських біженців в Європі

41 провідна компанія світу зобов’язалася працевлаштувати та навчати 250 000 українських біженців у Європі протягом наступних трьох років. Про це йдеться в пресрелізі за підсумками Європейського бізнес-саміту Tent у Парижі.

Читати далі

Силовики-затейники

Идти путем фантастической лжи нужно до победного конца. Именно так звучит совет силовиков Путину, который продолжает лихорадочные попытки доказать правильность движения в никуда.

Читати далі

Дана ламає корупцію

Останніми днями спостерігаю просто епічну картину, ботоферми (ніяк не Порошенка) натхненно і системно валять одну єдину людину. І людина ця – Дана Ярова, яка задалася метою викорінити корупцію на закупівлях у Міноборони.

Читати далі

Вісті з фронтів. 23.06.2023

Якщо український наступ в Південній операційній зоні продовжиться й зросте кількість напрямків і ділянок активізації ЗСУ, помилки російського командування обов’язково “вилізуть назовні”.

Читати далі

Санкції на часі. 23.06.2023

Сьогодні ЄС має оприлюднити «усну» оцінку прогресу України у виконанні 7 критеріїв, необхідних для початку переговорів про членство. Матимемо менше, ніж півроку, аби доробити незроблене за рік. А далі почнеться найцікавіше: власне, переговори.

Читати далі