Порошенко на Донбасі повідомив про контракт на 55 потужних тягачів для ЗСУ (фото, відео)

Тягач Foden отримала 77-а ОДШБр, а 79-ка – відремонтовану бронемашину SHIELD. 36-й бригаді морпіхів передали лазне-пральний комплекс і гранати ВОГ. У Краматорську Петро Порошенко вшанував пам’ять містян, загиблих 27.06.2023 від ракетного удару.

Читати далі

Эволюция и эмпатия

Мне дискомфортно от того, что я начисто утратила эмпатию к запоребрику, причем оптом, трагедии с их детьми меня тоже не трогают. Но яжбиолог. Я нашла для себя объяснение.

Читати далі

NSM. Довга рука не тільки для кораблів

Між Польщею та Україною тривають переговори про купівлю дивізіону протикорабельних ракет NSM (Naval Strike Missile) з дальністю до 250 км. Так працює вісь Лондон – Варшава – країни Балтії.

Читати далі

Що насправді думають росіяни – не знає ніхто

“Левада-центр” каже, що згідно з соцопитуваннями, рівень підтримки пригожина серед росіян впав в два рази. Про що нам каже це соцопитування в рф?

Читати далі

Шейх расколотых российских эмиратов

Пока Путин рисует забавные рожицы, процесс дистанцирования неславянских субъектов федерации и их усиленной суверенизации набирает обороты. А Кремль неосознанно подыгрывает им в этом.

Читати далі

Вісті з фронтів. 30.06.2023

• Противник спробує відновити становище на флангах Бахмутського району оборони • Підсилення артилерійського компонента на Білгородському напрямку • На Лиманському напрямку ситуація продовжує загострюватися.

Читати далі

Санкції на часі. 30.06.2023

Одним із наслідків «недозаколоту» є збільшення перекосу у видатках, який ще більше розбалансовує систему. А після обвалу нафтогазових доходів удвічі – скорочуються інші видатки.

Читати далі