От апатии до доносительства

Как российское большинство адаптируется к войне. Даже у лояльных власти социологов получился не слишком воодушевляющий для Кремля портрет среднестатистического россиянина.

Читати далі

Україна в залі очікування вже 15 років. Настав час відчинити двері НАТО

«Це небезпечне місце. Зал очікування оточений бандою бандитів, які нападають на тих, хто очікує. Настав час перенести Україну в безпечне місце, як ми робимо з Фінляндією і Швецією», – Андерс Фог Расмуссен, екс-генсек НАТО.

Читати далі

Порошенко візьме участь у Саміті Міжнародного демократичного союзу у Лондоні

Крім виступу заплановано низку двосторонніх зустрічей з представниками політичного істеблішменту США та Європи щодо пришвидшення постачання новітнього озброєння для ЗСУ, посилення підтримки України та її членства у ЄС і НАТО.

Читати далі

Вісті з фронтів. 17.06.2023

Судячи зі всього, російське командування вирішило, що на Бердянському напрямку “нічого особливого” не відбувається, відмовившись на цілу добу від контратак. Але, я думаю, це ненадовго.

Читати далі

Санкції на часі. 17.06.2023

На росії заговорили про повернення до планової економіки і конфіскацію майна західних компаній. Правильна дорога до “москви” – прямо на дно.

Читати далі

Проблематика, повʼязана з БПЛА (відео)

Трошки суб’єктивної критики. Ця критика для того, щоб мати дискусії, точки зору та ідеї, щоб становитися краще. Тому що критика від спеціалістів завжди штовхала наше командування на правильні вчинки.

Читати далі