Починається багатомісячна шахова партія

Про контрнаступ і про те, що відбувається, одним постом, щоб зразу відповісти на всі запитання. Контрнаступ вже почався.

Читати далі

Удари по Москві. Чому це важливо

Москва, 17-мільйонна агломерація, теж має слухати пуски ЗРК, бачити падіння ракет. Повинна зазнавати впливу РЕБ на цивільні мережі, переживати перекриття аеропортів. Це і називається: спізнати тягар війни. Саме за це топили росіяни, коли підписувалися на веселу війну за три дні.

Читати далі

Чи були потрібні Мінські угоди?

Лукашенка стогне, що дарма «украінскій вапрос» не вирішили у 2014-15 роках, коли в України не було «ні армії, ні готовності», а за цей час створено боєздатну армію.

Читати далі

Тягач Foden «Малюк» уже на Східному фронті (фото, відео)

«Малюк», як жартома назвав потужний тягач п’ятий Президент, разом із шиномонтажною майстернею вже розпочав свою службу на Донеччині. Замовлено 25 таких тягачів, 5 із них вже оплатив Порошенко. Допомагайте перемагати!

Читати далі

Укриття – питання виживання українців

Ракетна війна триватиме, і ми маємо усвідомити одну дуже складну річ: ми надовго – Ізраїль. Або назавжди. Сховища, техніка безпеки під час бомбардувань мають бути відпрацьовані до автоматизму. А загиблі діти – це відповідальність дорослих.

Читати далі