Маленькі успіхи ЗСУ

Вам хтось обіцяв швидко і просто? Так це питання до них, а не до українських солдатів і офіцерів, які щодня силяться відгризти у ворога метри нашої землі. Які рвуть ворожу оборону. І які добиваються успіхів. Так, наразі маленьких. Умійте радіти маленьким успіхам – тоді прийдуть великі.

Читати далі

Угорське питання

Це питання надто делікатне, у ньому переплетена геополітика і права меншин, регіональні і глобальні гравці. Тут треба послуговуватися тонкими інструментами, мати компетенцію, знання і етичні орієнтири, інакше можна наламати дрів.

Читати далі

Війна за ініціативу

Війна за ініціативу триває, ворог зазнає в ній важких втрат. У росіян наростає дефіцит снарядів, а в перспективі – розрахунків до знятої зі зберігання ствольної артилерії. Найближчими днями будуть гарні новини.

Читати далі

Гарна книжка – наша Конституція

“Конституцію треба друкувати на наждачному папері” ©. Щоб незручно було підтиратися нею. Щоб громадяни спочатку читали обов’язки і, тільки виконав їх, заявляли про свої права. З Днем народження, Конституціє!

Читати далі

Вісті з фронтів. 28.06.2023

Збірна солянка • Росгвардія на тимчасово окупованих територіях України • Заходи протидії операції пвк вагнер з боку військово-політичного керівництва рф • Склад і кількість сил і засобів з боку Біларусі.

Читати далі

10 хороших новин 27.06.2023

Лукашенко доношує за Путіним не тільки зброю, диктатуру і дебільні жарти, а ще й терористів. Здається, розкрито таємницю, куди діваються ті самі секретні валізки з путінськими аналізами. Їх з’їдає Олександр Григорович.

Читати далі

Санкції на часі. 28.06.2023

Представник Китаю в ЄС Фу Цун не бачить причин не підтримувати мету України вийти на кордони 1991 року.Так скоро навіть до Орбана дійде, що краще шукати дружби України. Всім цим ми завдячуємо Збройним Силам. Тому обов’язок кожного українця – підтримати воїнів.

Читати далі