Не забувайте: щодня ми боремося саме з Кремлем!

Володимир Омелян

«Не так страшні московські воші, як українські гниди» – цю фразу часто помилково приписують Симону Петлюрі, який ніколи її не говорив.

Фраза красива, але не вірна за своєю суттю: українських гнид вирощують і годують московські воші. І Кремль особливо тішиться, коли львів’янин Сташинський вбиває Бандеру, коли галичанка-директриса «Радіо Свободи» стає прес-секретаркою російського агента на посаді Президента України, коли мер Рава-Руської озвучує тези Пєскова.

Це такий витончений гумор російських вбивць…

Не забувайте: щодня ми боремося саме з Кремлем!

І перший Президент України, який піде у в’язницю, буде не Порошенко.
І навіть, на жаль, не Янукович.

Це буде Зеленський.
Який навіть не зрозуміє, як так сталося, бо в його райдері цього не було.

А далі, після Зеленського, будуть довгі роки важкої праці.
І все буде Україна!

А Ви, зелені таваріщі, не забувайте: можна довго обговорювати, яким мав бути наступ.
Але Ви зараз здаєте і знищуєте Україну.
І це дуже не подобається абсолютній більшості українців, які хочуть жити в успішній, сильній і незалежній Україні-Русі!
А Україна перемагала завжди!


Олексій Петров

Якщо коротко про учорашній етер «Свобода слова» на ICTV.

1. Порошенко традиційно вже розмотав кожну тему на атоми. І зайвий раз хочу наголосити, чим скоріше він повернеться в крісло Президента та Верховного Головокомандуювача, тим міцніше буде сон у кожного українця. Тому що (дивиться пункт другий).

2. Ірина Верещук, один з рупорів Слуги народу, вже не приховуючись, у прямому етері цитує (УВАГА!) прес-секретаря Путіна. Не соромлячись, вкидає в інформаційне поле України фейк, що, мовляв, у 2014 році, Порошенко привітав путіна із днем росії. Правда, вона випадково забула сказати, що ця «новина» була опублікована одним з інформаційних ресурсів, де було сказано «зі слов Дмитра Пескова прес-секретаря Президента РФ». Це вже все. Це край. Нижче падати нема куди. Завтра ця ж Верещук, або інші Слуги народу, почнуть ветеранам закидати новини про «розіп’ятого хлопчика» чи «зґвалтовану бабцю». Саме цю (і не тільки) брехню тонами вкидували російські ІПСО. Слухаючи цю маячню, можна вже бути впевненим, що майже усі Слуги народу разом з Іриною Верещук для своїх виступів використовують кремлівські наративи.

3. Михайло Дворянчук, Член координаційної ради ветеранів при Президенті України заявив, що… не було ніякого звільнення Слов’янська. Мовляв, українські підрозділи зайшли в порожнє місто. Дуже прикро, що людина на такій високій посаді та яка воювала в ССО, не знає (або на деякий час забула), що звільнення будь якого населеного пункту від окупантів – це не тільки наявність або відсутність боїв у самому місті, а також і все, що було до цього. Якщо, зі слів Михайла, не було звільнення, то не було і боїв на Карачуні та блок-посту між містами. Чи то були елементи зовсім іншої військової операції. До речі… Такою фразою хлопець підставив самого Президента України Володимира Зеленського, який декілька днів тому привітав українців із… Днем звільнення Слов’янська. Значить, хтось із них двох, м’яко кажучи…, бреше.


Дмитро “Калинчук” Вовнянко

Нардеп-служка Ірина Верещук в ефірі українського телеканалу звинуватила Петра Порошенка, ніби він у червні 2014 р. вітав Путіна з Днем Росії. “Служку” зразу ж піймали – вона процитувала Пескова, прес-секретаря Путіна, саме він запустив цю брехню. Насправді, Порошенко тоді висловив протест проти введення в Україну російських військ.

Знаєте, я не стверджуватиму, що Верещук, яка раніше заявила, що Україні треба відмовитися від ідеї вступу до НАТО, бо Росія проти, тепер спрацювала на користь Москви. Варто подивитися програму «Гончаренко рулить» з Верещук, аби побачити – це особа не надто великого розуму. Так, московські тези в українському ефірі вона поширила. Але навряд чи додумалася до цього сама. Хто їй підказав? Медведчук? Чи може інші «служки»? А є різниця?


Ірина Геращенко

А взагалі, дуже цікавий інформаційний тиждень.

Спочатку Зеленський у виступі до дня ВМС, нагадуючи про анексію Криму, примудрився жодного разу не згадати РФ. Й пригрозив «не простити тим, хто не дав морякам захистити Крим». Це він кого мав на увазі, цікаво? Тих 80% зрадників з деградованих на той час силових структур, які залишилися на захопленому Путіним півострові та відмовлялися чинити опір окупантам? В української Армії за часів Януковича не було Верховного головнокомандувача, тому в 14 ми не мали армії. І флоту теж. Але Зеленський в цей час на корпоративах в Юрмалі і Москві розважався, йому то й досі не відомо.

Потім Зе-інфообслуга вилізла з масованими заявами, що Слов‘янськ і Краматорськ не звільняли, а гіркін сам звідти пішов захоплювати Донбас. Та да, хлопці та жінки – воїни в окопах відсиджувалися, коли Зеленський на корпоративах «боровся».

Потім Верещук цитує Пєскова. Та да, не Мендель же їй цитувати, та тільки на журналістів незв’язно огризається.
Партія сосен і дубів… Хоча ні, сосни і дуби – це красиві та вишукані дерева. Партія швондерів і шарікових, уклоністів і повної деградації, так точніше .


Елена Кудренко

В комментариях Ирине Верещук зе-избиратели пишут:
– Браво! Вы смогли противостоять этому монстру! Как вы его размазали!

Нет, амебки и амебищи, “этого монстра” размазать невозможно. Вот и приходится откровенно врать и ссылаться уже на Пескова, которого процитировал “украинский” телеканал. Ну надо же – у нас и Интер “украинский”, а гонит такое, что вроде бы все понимают, кто задает там повестку дня. И 112 украинский. И ZIK украинский. И Верещук ли об этом не знать, прежде чем верещать о фейках, потому что только ними можно хоть как-то задеть любого человека.

Ирина Верещук убила свою сестру в Молдове. И съела. Это сказал Песков, а процитировал какой-то “украинский” телеканал. И заметьте, я не депутат, что на заборе написано, то и прочитала.

А вообще, мерзкий этот уровень ответственности среди наших новых лиц, которые пришли во власть с заранее где-то потерянным лицом. Наверное, именно поэтому им теперь и терять нечего – ничего там уже не осталось.

Браво, Ирина Верещук! Вы размазали себя. А не “этого монстра”.


Валерій Прозапас

Ганебний випад товаріща Вєрєщук в ефірі ICTV яскраво демонструє походження ідеології та фундамент антидержавної політики так званих “слуґ” – “Пєсков сказал”.

Спиратися на слова ворога та підхоплювати його пропаганду взагалі в традиції всіх малоросійських сил, тут “слуґі” далеко не перші, і до них було повно “новоросів” у вишиванках та “патріотів” з фсбшними посвідченнями.

Для меншовартісного менталітету московське каркання звучить як безсумнівна істина, для цього і вводять в українську політику такі транслятори фейків і бруду як ця чергова зелена сосна.

Прикро, що за подібною схемою діє і переважна більшість українських так званих ЗМІ, “журналістів-розслідувачів”, “активістів” та представників нашої купленої-перекупленої “еліти”.

І неважливо, хто з них отримує за це оплату рублями-срібняками, а хто просто корисний ідіот, – результат ми спостерігаємо по деградації державних інститутів країни та по непотрібу, який прийшов до влади.

Те саме відноситься і до споживачів медіалайна та любителів “простих” слів і рішень, яких з людей перетворили на тупорилий “елєкторат”.

І який замість держави має “порноактрису”, замість гідності – “стояніє на колєнях”, замість розвитку – “бородату бабушку”, а замість Президента – небодрого розумом недоПутіна.


Олена Монова

Какого-то хрена посмотрела на ночь видео с Верещук.
Ржала так, что чуть с кровати не рухнула.

Я не знаю, ее надо или кадилом 3,14дануть, или в святой воде головой подержать минут тридцать, пока ноги дергаться не перестанут, бо воно ж геть скажене.

И еще вспомнила, как называют такую непринужденную манеру речи — як коза на луб сере.
Теперь точно добраніч, распятие бы поцьомать на всякий случай, но нету.

 

Фото на заставці © Михайло Палінчак

Автор