Хто юзає лохів-бляховодів?

Костюк Олександр

Звичайно ж, питання євроблях потрібно вирішувати. Вирішувати тому, що це є джерелом безладу на дорогах. А ще гірше – джерелом внутрішньої дестабілізації. Звичайно ж, вирішене воно буде за рахунок чесних платників податків, від того вже нікуди не подінешся.

Але найгірше те, що керівники цих євробляхерів не зацікавлені у вирішенні питання. Не зацікавлені з кількох причин:

  1. У них процвітаючий бізнес на завезенні євроблях, який закінчиться, коли питання буде законодавчо закрито.
  2. Вони втратять статус “лідєров-актівістов”, тобто з політичних діячів знову стануть ніким.
  3. Усі ці блокування та люмпен-революції дуже вигідні Москві. І я маю велику підозру, що блокування Києва, штурми Кабміну та будь-яка дестабілізація (особливо перед виборами) гарно оплачуються російськими грішми.

Саме тому керівники бляховодів відкидають будь-які пропозиції та висувають все більш нереалістичні умови, купи поправок до законопроектів, максимально затягуючи справу. Їм НЕ ВИГІДНЕ вирішення питання, на якому вони заробляють дуже непогані гроші, допоки воно в підвішеному стані. Їм не цікаво різати курку, яка несе їм золоті яйця.

Ну а рядових лохів-бляховодів просто юзають. Впарюючи їм металобрухт, зареєстрований невідомо на кого, який в принципі неможливо легалізувати. Просто тому, що вони не є юридичними власниками цих авто. Юзають, виводячи їх на акції та блокування, гроші за які отримують організатори цих движняків.

Автор