МІП працює над вдосконаленням контенту UA|TV

22 серпня державний секретар Міністерства інформаційної політики України Артем Біденко взяв участь в офіційному відкритті Форуму української молоді діаспори «Дніпро 2017» (ФУМД), який проводиться Світовим конґресом українських молодіжних організацій з 21 по 26 серпня 2017 р. у місті Дніпро.

У вітальному слові державний секретар подякував за допомогу СКУМО під час запуску телеканалу іномовлення України: «Тепер, зокрема завдяки вам, по всьому світу можна дивитися наш телеканал UA|TV, і не лише через Інтернет. Ми покриваємо значну територію супутниковим мовленням і постійно підписуємо договори з кабельними операторами світу. Також працюємо над вдосконаленням контенту, щоб молоді було цікаво та пізнавально». Крім того, Біденко нагадав, що МІП підтримало акцію СКУМО «Тризуб – це Україна».

Участь в офіційному відкритті Форму взяли молодіжні лідери й активна молодь діаспори й України, представники Світового та Європейського Конґресу Українців, керівники діаспорних організацій та об`єднань, керівництво держави, дипломатичний корпус, духовенство, євродепутати, представники державних інституцій, політичні, громадські та культурні діячі з України.

Зазначимо, 26 серпня 2015 року був підписаний Меморандум про співпрацю між Міністерством інформаційної політики України та Світовим конґресом українських молодіжних організацій.

Джерело

Автор