Що стоїть за рішенням путіна збільшити армію рф до 1,5 мільйона

Середню нестачу техніки в РОВ компенсуватимуть людським ресурсом, остаточно виводячи армію на рівень маршового батальйону. Замість танків тушки.

Читати далі

Духовна деокупація. Як Буча звільнилася від московського патріархату (відео)

Наразі в Бучанській громаді вже немає парафій Московського патріархату, а передував цьому довгий шлях, схожий на сценарій детективу – з приватизованим храмом і втечею місцевого попа.

Читати далі

Що не так на горищі? Проблеми, що знижують ефективність Сил оборони

Якщо в старших штабах не навчаться нарешті аналізувати поразки, встановлювати їх об’єктивні причини, то на нулі будуть і надалі платити власними життями за консервацію ураженої управлінським артритом ієрархії.

Читати далі

Санкції на часі. 24.09.2024

В росії спостерігається збільшення дефіциту далекобійників, що сягнув понад 50% з початку 2024 року. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 24.09.2024.

Читати далі

Капремонт погляду на власне минуле

Як же нам, віднаходячи наново себе, краще пояснити і собі, і цивілізаційному Заходу, хто ми є, тим самим розжовуючи, що росія, як сови в «Твін Пікс», – «не те, чим вона прикидається»?

Читати далі

Україна – це ми

У всіх нас усі розмови про одне і вертають вони до одного – як там міжнародні справи, як там наші дрони, дозволи на далекобійні ракети, як там ЗСУ, щоб ми тут, в Україні, усі разом вижили.

Читати далі

Порошенка в росії внесли до реєстру «терористів та екстремістів»

Також до списку як “екстремістське об’єднання” внесли його сина Олексія та колишнього генерального директора фабрики “Рошен” у Липецькій області росії Олега Козакова.

Читати далі

«Сармат» не полетів

Чим більше російські військові блогери кричать про “польотне завдання на Вашингтон” і “кілотонни по Києву”, тим більше виникає питань до поточного стану Стратегічних ядерних сил рф.

Читати далі