Демографічна ситуація у рф доводить, що головний ворог росіян – путін

Сьогодні у рф «єдиний день голосування». Головне питання цих виборів – не кого призначать у переможці, а чи буде після них оголошено публічну масову мобілізацію? Чи влада продовжить закидати найманців грошима?

Читати далі

В який цікаво-страшний час ми живемо (відео)

Що буде за кілька років? Рої дронів під управлінням ШІ – то вже трошки далі, але навіть зараз дрони під управлінням людини – це вже не кіберпанк, а реальність.

Читати далі

Виправдання західних партнерів щодо причин заборони ударів углиб росії

Одна з причин, що озвучуються на Заході, – це нібито росія відвела свою авіацію вглиб території, а тому сенс у таких ударах відпав. Але чи це так насправді?

Читати далі

Зміна реквізиту ПриватБанку ГО «Справа Громад»

Картку ПриватБанку ГО Справа Громад спробували хакнути, тому банк випустив нову картку. Всі інші реквізити залишилися без змін, як і номера IBAN рахунків, на які збиралися кошти для допомоги ЗСУ.

Читати далі

Похоронні хроніки московії 08.09.2024

За динамікою середньомісячних втрат видно, що потік найманців почав знижуватися. Звідси ці танці з виплатами. Тому що це білет в один кінець.

Читати далі

Санкції на часі. 08.09.2024

Банки Молдови, Грузії та Казахстану припинили співпрацю з російською системою грошових переказів «Золота корона» через санкції США. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 08.09.2024.

Читати далі

Вісті з фронтів. 08.09.2024 (відео)

• На Курському напрямку розпочалося переміщення сил противника з інших операційних напрямків • На Покровському напрямку, на жаль, ніякої “стабілізації” чи “зупинки” у діях противника поки не спостерігається.

Читати далі