Шаленим Котам потрібна допомога

Мільйон проблем закрито завдяки спритності цього «індіанця». Але наші дороги загнали наш бойовий джип на серйозний ремонт. Потрібні ваші донати, бо власними силами Коти не витягнуть.

Читати далі

Країни НАТО мають збивати російські ракети над Україною

Такої думки Сікорський і більшість поляків. Цей той випадок, коли звичайні люди та прозірливі політики добре знають, що і як робити. Для їхньої власної безпеки та швидшої перемоги над росією.

Читати далі

Терор цивільного населення — загальна концепція ведення війни росії

Ще з часів СРСР одним із стратегічних елементів ведення війн було закладено елемент терору цивільного населення. Афганістан, Чечня, Грузія, Сирія, Україна…

Читати далі

Санкції на часі. 02.09.2024

Китайські банки почали відмовлятися приймати платежі у відправників із російськими іменами через побоювання вторинних санкцій. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 02.09.2024.

Читати далі

На порядку денному — захист Півдня (фото, відео)

Порошенко передав три комплекси протидії ворожим засобам радіотехнічної розвідки «Ай-Петрі» у підрозділи морської піхоти для прикриття Миколаєва, Херсонської області та Одеси.

Читати далі

Із Харкова. «З любов’ю» до росіян

На сьогодні можлива тільки рівнозначна відповідь. Вони саме це розуміють, мусять розуміти. Ви не цінуєте ні чужих, ні своїх. Байдуже на вас і ваші міста, звідки по нас прилітають ваші авіабомби.

Читати далі