Чи слід українцям боятися вибухів мобільних девайсів?

Для любителів коротких відповідей: в цілому боятися не слід, я не вважаю вірогідним повторення бейрутського сценарію в Україні, принаймні у схожих масштабах. Для решти розказую детальніше.

Читати далі

Шлях до дна

«Майже половина росіян підтримує виведення російських військ». Звісно, це опитування на росії, де владі байдуже на громадську думку. Але українській владі в цій ситуації треба мобілізувати всі сили на справжні фактори перемоги.

Читати далі

Украина, колонизированные народы и выбор русской эмиграции

Русская эмиграция XXI века решила повторить судьбу белоэмигрантов ХХ века. И те, и другие выбрали некую неделимую россию, колонизацию народов. И в итоге теряют всё.

Читати далі

МЗС: росія готує удари по ядерних об’єктах України

Зокрема йдеться про відкриті розподільчі пристрої атомних станцій та підстанції передачі, які є критичними для безпечної роботи атомної енергетики. Українські спецслужби передали ці дані партнерам і МАГАТЕ.

Читати далі

Санкції на часі. 21.09.2024

Сотням вчених, пов’язаним із російськими організаціями, з 1 грудня закриють доступ до Великого адронного колайдера. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 21.09.2024.

Читати далі

Найскладніше цієї зими буде Харкову, Києву та Одесі (відео)

Про атаки рф і проходження цьогорічної зими, та чому рішення влади не сприяють посиленню нашої енергонезалежності – в інтерв’ю Олександра Харченка, директора Центру досліджень енергетики.

Читати далі

Чому Росія не змогла зупинити Курський наступ, хоч і знала про нього

The Guardian отримало доступ до секретних документів силових і військових структур рф, в яких йдеться, що російське командування за кілька місяців передбачало вторгнення української армії в Курську область.

Читати далі

Вісті з фронтів. 21.09.2024

російське командування готує на жовтень-листопад “остаточне вирішення Курського питання”, для чого активно готує та облаштовує належним чином район своїх майбутніх наступальних дій на цьому напрямку.

Читати далі