Санкції на часі. 14.09.2024

США ввели санкції проти путінського пропагандиста Дмитра Кисельова та звинуватили російські держЗМІ у роботі на спецслужби. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 14.09.2024.

Читати далі

Кремлівські чекісти вирішили пограти у «нацизм»

На росії нині тонка межа між “формуванням скреп” і відвертим переслідуванням усіх “не русских” (навіть якщо вони громадяни рф) поступово плавиться та розпадається.

Читати далі

«Антиколоніальна» маячня «найкращих» руських

Цього тижня «прогресивна журналістка» Юлія Латиніна звинуватила українців, які потерпають від агресивної війни від її держави, у… нацизмі.

Читати далі

Прибрати з подвір’я граблі

Повернення українців додому, в тому числі з Польщі; депопуляція; збільшення впливу небайдужого суспільства на владу. Здається, три, непов’язані одна з одною теми, мають один рецепт позитивної для нас розв’язки.

Читати далі

Похоронні хроніки московії. 14.09.2024

Офіційні особи присягаються, що планів на черговий етап масової мобілізації немає. У 2022 році Пєсков теж спростовував підготовку до мобілізації буквально за тиждень до її оголошення.

Читати далі

Порошенко зустрівся з директором міністерства Європи та закордонних справ Франції Брісом Рокфеєм (фото)

Сторони обговорили ситуацію на полі бою й відзначили важливість зміцнення демократії в Україні та підзвітності влади навіть за часів війни.

Читати далі

Вісті з фронтів. 14.09.2024

• росіяни намагаються протидіяти ЗСУ у Курській області • лукашенко грається у війну • У дельті Дніпра важкі бої • Командування ЧФ рф обмежило склад ракетоносіїв підводними човнами.

Читати далі