Санкції на часі. 13.09.2024

США запровадили посилені санкції проти росії в IT-сфері. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом 13.09.2024.

Читати далі

«Зупинення війни» за Трампом

Від нас майже нічого не залежить, ми можемо тільки спостерігати, але майте розум топити за діда, який пропонує тобі бути закатованим.

Читати далі

Україна – найбільш замінована країна світу

На 2024 рік у бюджетній програмі на гуманітарне розмінування заплановано 3 мільярди грн. Проте жодної копійки досі не використано. Що відбувається?! Хто чи що гальмує початок процесу, адже збитки/втрати вражаючі?

Читати далі

Щодо «плану Зеленського»

Зеленський заявив, що представить Байдену «прагматичний план перемоги» вже цього місяця у Нью-Йорку. Що буде у тому плані? Чи потрібен взагалі подібний план? Чи вчасно саме зараз надавати такий план?

Читати далі

Легче станет, но не всем

Наша среда уже никогда не будет прежней, миропорядок перестал быть привычным и незыблемым. Так что если хочется плакать – плачьте. А потом вставайте и идите вверх по эволюционной лестнице. Если не встанете, вас с неё сбросят, и все.

Читати далі

Права в обмін на податки

Держава в односторонньому порядку змінює неписаний договір із суспільством в частині податків. А суспільство торгується з державою щодо деталей. Що мали би сказати бізнес і суспільство?

Читати далі

Знову на Покровськ (фото, відео)

«Кожен тиждень ми їдемо в Покровськ. Тому що, якщо Покровськ буде втрачено, на фронті буде абсолютно інша ситуація. І немає зараз нічого важливішого ніж Покровськ», – переконаний Порошенко.

Читати далі