Санкції на часі. 03.09.2024

Азербайджан успішно заміщає росію на ринку газу Європи. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 03.09.2024.

Читати далі

Демократична Україна точно сильніша, ніж авторитарна

Де та тонка лінія між захистом інформаційної безпеки країни в стані війни і знищенням свободи слова? Говорили про це на конференції «Євроінтеграція під час війни».

Читати далі

Dark web у твоїй кишені. Як у Телеграмі продають наркотики, підроблені кредитні картки та дитяче порно

Арешт співзасновника і директора месенджера Телеграм Павла Дурова у Франції викликав дискусію щодо модерації цієї соціальної мережі. Але модерація – це лише частина проблем Телеграму.

Читати далі

«Зєля, виводь війска!». Курсько-Покровська інформаційна битва (відео)

Курська інформаційна операція – один із моментів істини, черговий лакмусовий папірець, який виявляє ху є хто та хто є ху 🙂 .

Читати далі

Аналіз втрат російських окупантів в Україні за серпень

Командування Сил оборони України, продовжуючи оборонну стратегію, досягає основної мети кампанії 2024 року – виснаження російських окупаційних військ, що має довести їх до стану втрати наступальних та оборонних здібностей.

Читати далі

Земельні вибори в Німеччині

Зараз багато розпачу від проміжних місцевих виборів у Німеччині. Не впадайте у відчай. Великі вибори в Бундестаг будуть наступного року. Час у нас поки ще є. Як і всі шанси його змарнувати.

Читати далі