Продовжувати тиск

Як будь-яка система, збудована на сировинній базі, російська економіка дуже вразлива до кількох критичних позицій на світових ринках. Завданням українських переговорників є продовжувати тиск на ці критичні позиції.

Читати далі

«Повстання пейджерів»

Не погрожуйте Ізраїлю знищенням, адже на ваших погрозах він стане лише сильнішим і більшим. Більшим – у територіальному вимірі, створюючи для себе нові зони безпеки.

Читати далі

Оголений кінофронт

Сучасна війна – це боротьба не тільки за території, а й за душі людей. І щодо боротьби за душі людей, це війна, на яку ми ще й досі не з’явилися. Бо головна боротьба точиться у сфері кіномистецтва.

Читати далі

Санкції на часі. 19.09.2024

До України через треті країни потрапляють боєприпаси з Індії, попри протести росії. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом 19.09.2024.

Читати далі

Чи готові ветерани стати до державного керма?

Ветерани – це патріоти, готові віддати життя за свою країну. Але цього недостатньо для проведення реформ. Освіта, підготовка і чітка візія – ось що нам потрібно для успішної інтеграції ветеранів.

Читати далі

Кілька полків ССО отримали замовлену техніку (фото, відео)

«Звітую перед командувачем ССО, генералом Трепаком: всі замовлення виконано. Продовжуємо співпрацю заради Перемоги», – зазначає Петро Порошенко.

Читати далі