Правила війни

Ми щоразу говоримо про те, що наша війна “повномасштабна”, “вітчизняна” та “народна”. Але насправді все звелося до того, що захист країни – справа рук лише військових.

Читати далі

Змагання посередників на можливих переговорах між Україною та росією триває

Останнім часом у темі “мирних переговорів” між Україною та росією з’явилось друге дихання. Хто претендує, наскільки кому можна довіряти, і які країни мають низькі чи високі шанси?

Читати далі

Террористы анонсируют свои теракты

россия пытается снять с себя ответственность за ракетные удары по детским и медицинским учреждениям Украины, заявляя о якобы «подготовленной США провокации на подконтрольной Киеву территории».

Читати далі

Санкції на часі. 16.09.2024

росія заробила на викраденому українському зерні не менше мільярда доларів. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 16.09.2024.

Читати далі

Чому план Трампа неможливо реалізувати

План, озвучений Венсом, для виборів у США згодиться. Завтра сядемо, і все чарівним чином завершиться, платити більше не доведеться. Але у реальному світі це, на жаль, не працює.

Читати далі

Вісті з фронтів. 16.09.2024

Поточна ситуація на Куп’янському, Краматорському (Часів Яр), Торецькому та Покровському напрямках.

Читати далі

Про два проблемних напрямки

Щодня стрічка новин повідомляє про перебіг подій під Покровськом, де, безумовно, найважча оперативна обстановка. Але крім нього, є ще принаймні дві проблемні ділянки фронту.

Читати далі