Санкції на часі. 06.09.2024

російсько-американському пропагандисту, ведучому Першого каналу Дмитру Саймсу загрожує 40 років ув’язнення за порушенні санкцій. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 06.09.2024.

Читати далі

Белорусская мишень путина

рф не нравятся колебания Лукашенко, он то создает «мощный ударный кулак» на границах, то делает противоположные заявления о «ликвидации напряженности», то снова впадает в очередную военную истерию.

Читати далі

Петро Порошенко на представницькій конференції в Берліні (фото, відео)

«Ніяких компромісів», — Порошенко в Берліні назвав «червоні лінії» щодо України та закликав західних партнерів зняти всі обмеження на ракетні удари по території держави-агресора.

Читати далі

МВФ їде в росію: цілі Заходу, ігри Москви і що це дасть Україні

Міжнародний валютний фонд готує місію в Росію. “Зрада” це чи “Перемога” для України – пояснює заступник виконавчого директора від України у Міжнародному валютному фонді Владислав Рашкован.

Читати далі

«Захід поки так і не вирішив, що планує робити з росією»

Своїми думками щодо проблеми виділення допомоги для України з боку Заходу в ексклюзивному інтерв’ю для OBOZ.UA поділився ексміністр закордонних справ України Володимир Огризко.

Читати далі

Ответ Юлии Навальной

Юлия Навальная, которая после убийства супруга унаследовала моральное лидерство российской оппозиции, огласила свою программную речь. В чем я могу согласиться с ней и в чем категорически не согласен.

Читати далі

Как россия укутывает Запад в «оренбургские платки»

Это будет длинный текст, ибо для терапевтического эффекта нужно осветить ситуацию с разных сторон. Формально речь о культуре, в реальности – о войне. Которую мы проигрываем, потому что не сосредоточились.

Читати далі