«Наш век недолог»

Мне выпала честь жить и быть рядом с людьми, которые необычайно ответственно, искусно и вдумчиво подходят к задаче перемалывания противника, не экономя силы и не оставляя “на потом” то, чего можно уже и не дождаться.

Читати далі

Структурні проблеми економіки Китаю

Лише економічними кроками розвивати економіку неможливо, бо виробники починають тікати з Китаю через наростання напруженості, що може призвести до війни, санкцій чи розподілу світу на блоки.

Читати далі

Leopard, T-72 і Abrams – три ключових танкових програми осені 2024

На осінь 2024 року активні одразу кілька програм із постачання в Україну танків. Допомогу піхоті надійно і швидко поки можуть надати тільки танки. І це добре розуміють наші партнери.

Читати далі

Ворог зробив ставку на КАБи для ударів по Україні

РОВ роблять кореговані авіаційні бомби нової модифікації пріоритетними як у зоні бойових дій, так і по тиловій Україні. Як еволюціонували КАБи з моменту їхнього першого застосування та яка ситуація з протидією їм.

Читати далі

Санкції на часі. 26.09.2024

Бельгія закликає ЄС заборонити російський газ через зростання імпорту. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 26.09.2024.

Читати далі

ГО Справа Громад відкрила філію в росії (відео)

Мобільний шиномонтажний комплекс від Порошенка працює на росії. Але таки є нюанс  😉 . За час Курської офензиви майстри-збройники вибрали всі розходники. Потрібно закупити клеї, пластирі та всякий дрібний реманент на 305 тис. гривень.

Читати далі

День народження у найкращій компанії (фото, відео)

Порошенко вже традиційно свій день народження відзначив на одній з ділянок фронту – привіз техніку в 11 бригад і батальйонів, які воюють на кордоні Сумщини та беруть участь в оборонній операції на Курщині.

Читати далі