Про наступ ворога на Покровському напрямку

Противник прагне здобути результат до дедлайну — скоро бездоріжжя й дощі, стояти до морозів під скидами, FPV, ударами HIMARS у полях біля великої агломерації вони не хочуть.

Читати далі

Почему обстрелы городов будут продолжаться

Тот случай, когда есть главная линия, вокруг которой всё выстраивается. Выборы в США. 60 дней. 8,5 недель. Финишная прямая. Имеют значение только факты, изложенные в материале.

Читати далі

Аналіз ударів росії по Україні в серпні

У серпні РОВ завдали цілком очікуваного масованого удару по Україні, який комплектувався з ракет, вироблених за півтора місяця, а також накопиченим потенціалом дронів-камікадзе.

Читати далі

Аби вистачило сил продовжувати давати їм відсіч

Сенс є лише в дозволі наносити удари західною зброєю по вразливих цілях всередині рф. Бо непокаране зло, якому сьогодні протистоїть Україна, потім накриє всіх.

Читати далі

Санкції на часі. 04.09.2024

Microsoft почала відключати російські компанії від хмарних сервісів. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 04.09.2024.

Читати далі

Уроки Полтави

Терористичний удар по закладу освіти в Полтаві не просто ще один злочин рф. Це дуже гучний сигнал про постійне зростання загрози, бо війна – швидкодійний каталізатор для удосконалення знарядь терору.

Читати далі

Логістика потребує удосконалений РЕБ

На всіх наших Foden стоїть купольний РЕБ, який забезпечує захист у діапазоні від 750 до 1050 MHz. Але ворог давно перейшов на нижчий діапазон. Допоможіть дообладнати РЕБ на “малюках”.

Читати далі

Специфіка іранських балістичних ракет Dezful

Західні ЗМІ вже другий рік поспіль задовбали своїми статейками про те, що завтра, а можливо, післязавтра або через тиждень, швидше за все, але росія отримає мега-ракету. Так що ж таке Dezful?

Читати далі