Підсумки атак окупантів на Україну за два тижні вересня

Не виключено, що у вересні може бути встановлений абсолютний рекорд застосування fpv-дронів за весь період повномасштабного вторгнення – понад 12 тисяч за місяць.

Читати далі

Пишуть, аби принизити

Знаходиться гидота, що не знає фронту, але закидає тобі щось типу: “А чого ти кухар, а не мінер?”. Реальні фронтовики знають – немає на фронті непильних професій.

Читати далі

Підвищення кваліфікації пілотів БПЛА

Підвищення кваліфікації пілотів – це одна з функцій системи по підвищенню ККД. Щоб вона працювала, треба щоб і вся система працювала відповідно. Поки що вона більше не працює, ніж працює.

Читати далі

Санкції на часі. 15.09.2024

• Google запровадив санкції проти російських інтернет-видань • Коломойського позбавили громадянства Кіпру. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 15.09.2024.

Читати далі

Цей HMMWV може знову встати до строю

Цю машинку трохи покоцав ворожий дрон. Екіпаж цілий. Військові купували витратні матеріали для ремонту за свої. Зараз такої можливості вже немає. Терміновий збір допомоги!

Читати далі

Колоніальна війна. Як Україні перемогти

Коли 230 нардепів переконаються, що порятунок і їх самих, і країни в їхніх руках, і зможуть обʼєднатися, траєкторія перемоги стане реальністю. 

Читати далі

Порошенко передав два комплекси «Ай-Петрі» підрозділу ударних БПЛА «Птахи Мадяра» (фото, відео)

З листопада минулого року Порошенко інвестує власні кошти у розробку новітньої системи РЕБ «Ай-Петрі». Сума інвестицій сягнула 200 млн грн. На фронті вже працюють десятки цих комплексів.

Читати далі

Порошенко зустрівся з міністром закордонних справ Польщі Сікорським (фото, відео)

Давні товариші обговорили ситуацію на полі бою, окрему увагу присвятили викликам нашій економіці, енергетиці, а також демократії, верховенству права, свободі слова.

Читати далі

Новости из США. Главное к концу недели. 14 сентября 2024 года

• Разрешат ли наносить дальние удары по России? • Американская помощь в восстановлении украинской энергосистемы • Блинкен: «Мы полны решимости стать свидетелями того, как Украина победит в этой войне» • Новые санкции против «раша тудей» • Новости предвыборной кампании • Трамп хочет шатдауна

Читати далі