Санкції на часі. 05.02.2023 (відео)

Ростислав Павленко

Генштаб ЗСУ повідомляє про важкі бої від Луганщини до Соледара. Рашисти лізуть масою, танками, піхотою, вогнем, у соцмережах повідомляють про застосування отруйних речовин. Оглядачі і посадові особи аналізують напрямки і час нового рашистського великого наступу, де мають бути задіяні маси мобілізованих і натасканих рашистів.

Відбиття цього наступу, а тим більше контрнаступальні дії потребують посилення логістики, швидкого постачання засобів і боєприпасів та блискавичної реакції на повідомлення про проблеми.

Саме це має нині турбувати Міноборони і всю систему влади, обов‘язок яких – належно забезпечити воїнів.

Бо найближчі кілька тижнів справді стануть вирішальними. Злочинці у кремлі покладаються на масу і силу. Протиставити можемо лише єдність у ефективності – а не у розхвалюванні можновладців. Тоді й допомога, яка надходить, дозволить вибити ворогові зуби і викинути його з України.

А вже існуючі і нещодавно посилені санкції працюють на те, щоб позбавити рашистів можливості посилати в Україну хвилю за хвилею орди орків.

1. ЄС і G7 затвердили стелю на російський мазут і дизель – обмеження цін почнуть діяти з 5 лютого.

2. Голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн заявила, що новий пакет санкцій ЄС проти рф, який планують запровадити до 24 лютого, передбачає обмеження на 10 мільярдів євро.

3. США запровадили санкції проти восьми керівників іранського виробника безпілотників.

Хоча санкції дронами діють швидше.

4. Японія обмежить Китаю експорт обладнання для виробництва чіпів.

5. «Газпром» перестав публікувати оперативні дані щодо обсягів видобутку та експорту газу.

Рашистська реакція на провали – сховати і змовчати. Але провал лише збільшується.

І далі ж буде.

 

На фото: З Галіфаксу вилетів літак із першим танком Leopard 2, який Канада відправляє в Україну, про це повідомила міністр оборони Канади Аніта Ананд у Twitter.

Автор