Розпрягайте, хлопці, коней. Прієхалі

Джон Сміт

Коли Хомчак попри застереження Муженка поліз у “зелений коридор”, повіривши у міфічне слово рускава офіцера, то Муженко його рятував з усіх стволів і калібрів, наявних на той час у ЗСУ. Глава Генштабу не злякався наносити удари навіть Точками-У по військам РФ, в тому числі сконцентрованим вздовж “коридору”, яким тікав Хомчак. Саме ці удари з високоточної (наскільки можливо) зброї й нанесли ЗС РФ тих величезних втрат, які змусили Путіна засекретити “потєрі в мірноє время”. Не добра воля Путіна, а зброя і сміливість її застосувати у Муженка і Порошенка врятували нас.

А тепер новий НГШ. Йому “не потрібна високоточна Вільха”.

Розпрягайте, хлопці, коней. Прієхалі.

Влада бариг дала цим імбецилам готову ракетну програму. Високоточна зброя, яка за 120 км 250 кілограмами вибухівки влучає у монетку, ракета, якої не було у нашої Армії на момент нападу ворога, могла стати стримуючим фактором для ворога. Страх отримати в п’ятак – найкращий засіб утримати ворога від агресивних намірів. Кращого способу уберегти життя наших військових, про що патякає ця особина, не існує в природі.

Але… йому не на часі. У Хомчака є важливіші потреби.
Які?
Отримати службову квартиру. Кудись же треба всєлять молоду дружину-губернатора із Слуги Народу.

П.С. Коли казали, що за Іловайськ ніхто не покараний, я згоден. Дійсно, пожаліли чуваків, які збиралися в кабінеті Корбана. Тепер вони повернулися з опали і продовжують свою чорну справу.

 

На фото: Запуск коригованого РС “Вільха-М” під час випробувань на полігоні “Алібей” у квітні 2020 р.

 

Defense Express: У Генштабі ЗСУ пояснили чому не закупають “Вільху” та розкрили кількість цих високоточних ракет

Під час зустрічі з блогерами, яка відбулася у 25 листопада, Головнокомандувач ЗСУ генерал-полковник Руслан Хомчак відповів на питання щодо списку замовлень армії та пояснив чому зараз не купляють окремі зразки озброєння. Зокрема він розповів, як саме було сформовано Держоборонзамовлення та чому в ньому є далеко не всі зразки озброєння та техніки, що випускає вітчизняний ОПК.