«Ширки» патріотів із сепарами множаться країною

Валерій Прозапас

Дивно читати щире обурення деяких патріотів через ширки в місцевих радах “слуґ”+ОПЗЖ, “націоналістів”+Коломойський, інших сердечних “демократів”+ОПЗЖ.

Саме так виглядає “главноє, чтоб нє Порошенко”, на яке роками працювали вищезгадані патріоти, підмахуючи саме такому плану товарищів у Кремлі.

Так, це ригівсько-малороське стійло, про яке попереджали порохоботи, а ви їх ще збиралися саджати, вішати та стріляти.

Але тепер наїмося лайна “вмєстє”, навіть якщо хтось ще не наївся – то така історична справедливість, бо тільки так може щось розумне з’явитися в премудрих головах, які примудряються вірити в казки про “слуґ народа”.


Дмитро “Калинчук” Вовнянко

По всій Україні спостерігаємо одне й те саме – створення коаліцій між “Слугами народу”, “Батьківщиною”, ОПЗЖ, “За майбутнє”, “Свободою” та регіональними партіями – без “Європейської солідарності”. Ладно служки та ОПЗЖ, а патріотичні партії чому від ЄС сахаються мов біси від хреста Варфоломія? Відповідь очевидна.

Але у Запоріжжі зараз ідуть на рекорд. Там першим заступником голови облради ризикує стати одіозний Євген Балицький. Хто це такий? О-о-о! Таких людей треба знати.

Євген Балицький – колишній нардеп від Партії регіонів, один з тих, хто голосував за диктаторські закони Януковича, один з авторів звернення до польського Сейму з проханням визнати події на Волині під час Другої Світової війни геноцидом поляків і засудити УПА. Балицький виступав за статус російської мови і називав її “мовою визволителів”, голосував проти закону за український суверенітет над Донецькою та Луганською областями, обіцяв виїхати з України разом з українськими територіями.

До ОПЗЖ і екс-регіоналів питань нема – це їхній кадр. Питання до інших політсил – особливо тих, хто себе називає патріотами. Особливо до частини “Слуг народу”, які себе вважають такими.

Ви всерйоз готові підтримати цю особу? ДумайТе.


Юрій Гудименко

Ну що ж. Зараз найбільші шанси стати першим замголови Запорізької обласної ради має Євген Балицький, колишній нардеп від ПР, сепар, ватнік, чорт і організатор “Бєссмєртних полков”. Осьо на фото.

У Запорізькій області все ж таки є декілька людей, які викликають більше огиди та ненависті аніж Балицький. Але їх небагато. Я нарахував чотирьох.

Кандидатура, бл*дь, божественна. Символ 2020 року.

Не. Се. Мось.


Ігор Артюшенко

Ви ж чули про існування такого собі одіозного персонажа у запорізькій політиці – Євгена Балицького?

Може вже й підзабулось трохи, а тому нагадаю:

– депутат від ПР у 2012-2014, один з тих, хто голосував за диктаторські закони Януковича 16 січня 2014 року;
– системний кнопкодав;
– один з авторів антиукраїнського і брехливого звернення від ПР та комуністів до польського Сейму з проханням визнати Волинську трагедію геноцидом щодо польського населення і засудити діяльність українських націоналістів;
– голосував проти Закону про визнання українського суверенітету над окупованими територіями Донецької та Луганської областей;
– один з тих депутатів-корупціонерів, через подання яких КС скасував статтю Кримінального кодексу України про незаконне збагачення, що зобов’язувала держслужбовців давати пояснення про джерела їх доходів і доходів членів їх сімей;
– фігурант чисельних антикорупці1них розслідувань (“найяскравіший” момент – 5 літаків, записаних на дружину).

Про систематичне відвідування ним окупованого Криму, організацію “безсмертних полків ФСБ”, георгієвські стрічки та “русскую весну” в Мелітополі та області й розписувати не хочу. Щоб не займати стрічку у ФБ огидними речами.

Отже очевидно, що вказаний персонаж зібрав в собі всі якості класичного проросійського політика – корупціонер з ватним душком.

Знаєте, чому я про нього Вам нагадав?

Бо кандидатура цього одіозного персонажа цілком серйозно розглядається на обрання першим заступником голови Запорізької облради!

Саме так, в прифронтовій Запорізькій області!

Я не знаю, де сидять його лобісти – на Банковій у Зеленського чи в Кремлі (хоча одне іншому ніяк не заважає), але факт його призначення активно просувається точно не з Запоріжжя.

І я розумію, що подібні йому ватні діячі з ОПЗЖ та Оппоблоку із задоволенням підтримують його обрання.

Але в мене є принципове питання до тих партій в області, які принаймі декларують свою патріотичність: до “Батьківщини”, “За майбутнє”, “Єднання Буряка” і навіть до “Слуг народу”.

Невже і Ви підтримуєте обрання Балицького на керівну посаду в обласну раду? Невже і Ви хочете, щоб він й надалі заявляв маячню на проросійських телеканалах від імені запоріжців, заперечував факт російської агресії та фотографувався в Криму з табличкою “перший заступник голови Запорізької обласної ради”?
Ви розумієте наслідки для Запорізької області та України загалом?

Сподіваюсь, що Ви щиро задумаєтесь та не допустите цього.

“Європейська Солідарність” не дасть жодного голосу за таке призначення, і я хочу вірити, що ми будемо не одні у відстоюванні державних інтересів.

Автор