В мірє жівотних

Виявляється, у нас дебіли не тільки в міністерстві плагіату. Узрів прекрасну новину: “За 60 років можна буде спокійно мешкати в зоні відчуження ЧАЕС – очільник Мінприроди”. Але я б, насправді, гаряче підтримав цю ідею лише за однієї умови: Першими на заселення у зону відчуження прямують діти і онуки сьогоднішнього Уряду. Діти Зеленського – в першому вагоні, бо він відповідальний за весь цей треш. І все, питань немає. Хто ж у нас Міністр захисту довкілля в уряді шмигаля-зеленського?

Читати далі

Мы все вместе должны и не уронить экономику, и не потерять жизни

Изучаю расстройства сна при ковид-19. Очень интересно. Кризис проходит. Во вверенном мне организме, включая ноги в тепле и голову в холоде, – 36.7. Когда у меня будут на руках результаты анализов на антитела, я схожу предложу свою кровь. Не знаю, нужна ли она, и идут ли у нас программы по коктейлям из антител. Но узнаю. Лишних средств особо нет, но закину доляху малую волонтёрам, кто занимается вопросами кислорода. Всем добра. И тем, кто верит в чипы, и тем, кто знает уже лично, что это не обычный грипп. Пойду полежу посмотрю на потолок. Не болейте.

Читати далі

Що нас чекатиме після перемоги Байдена…

У зв’язку з фактичним закінченням президентської гонки у США давайте коротко оглянемо, що усіх нас чекатиме у найближчій перспективі. Мене давно багато людей у цьому переконували, тому я маю усі підстави вважати усе це практично доведеними фактами: Щезне коронавірус, який був брехливо придуманий виключно для того, аби Трамп не переміг на виборах. США стане одним із штатів Мексики. Земля налетить на небесну ось, і небо впаде на землю. Воно б і раніше впало, але боялось Трампа… 😆 

Читати далі

Я завидую Зеленскому

Я долго сдерживал себя, но в этот прекрасный вечер хочу совершить каминг-аут. Да, я от души и совершенно искренне завидую Зеленскому. Белой или чёрной завистью, трудно сказать. Короче, лютой завистью. Я чертовски и по-чёрному завидую тому, что это существо с отрицательным ай-кю абсолютно не рефлексирует! Не комплексует! Ни в чём не сомневается! Не испытывает угрызений совести, абсолютно ни о чём не сожалеет и считает, что земной шарик 24 часа в сутки крутится исключительно в его сторону!

Читати далі

Українські уроки Карабаху

Азербайджанські війська захопили місто Шуша. Карабахську кампанію можна вважати завершеною. Населення масово тікає зі Степанакерта – столиці Нагірно-Карабахської республіки. Все 25-тисячне угрупування армії НКР під загрозою оточення та розгрому. Я ніяк не хочу розбиратися, хто в тому конфлікті правий, а хто ні, – на Кавказі розберуться і без мене. Я хочу перелічити головні висновки для України.

Читати далі

Брехня на крові

Дивний різнобій в повідомленні 7 листопада про загибель бійця Олега Свинарика та звітах командування ООС про відсутність втрат може мати просте пояснення – саме в цей день “на передовій” перебував Зеленський. Якщо це підтвердиться, буде зайве підтвердження змови про штучне замовчування ЗМІ та владою реальної ситуації на фронті зокрема та в армії в цілому.

Читати далі

Петро Порошенко привітав Джо Байдена з перемогою на виборах президента США (фото)

«Мої найтепліші вітання Джо Байдену — бійцю, державнику та новообраному президенту США! Україні пощастило з президентом США, який володіє такими глибокими та особистими знаннями про нашу державу. Разом із твердою двопартійною підтримкою України, ми дуже сподіваємось на віддане трансатлантичне лідерство Сполучених Штатів в інтересах Вільного світу. Знайте, що в Україні у вас є добрі друзі та союзники на цьому шляху!» – Петро Порошенко.

Читати далі