Брехня на крові

Валерій Прозапас

Дивний різнобій в повідомленні 7 листопада про загибель бійця Олега Свинарика та звітах командування ООС про відсутність втрат може мати просте пояснення – саме в цей день “на передовій” перебував Зеленський.

Він ніяк не відреагував на загибель двох бійців минулого тижня, тож псувати картинку його височайшого візиту смертю якогось чергового десантника тим більше не стали, навіть придумали ідіотське формулювання – “російські окупанти використовують стрілкову зброю та гранатомети, але перемир’я триває” ©.

Всі ж вже прозвітували про “неймовірний успіх перемир’я”.

Сам Зеленський півтора року тільки й обіцяє “мір-мір-мір”, ну подумаєш, при ньому вже загинуло більше ста бійців, за “всеосяжного” “загинув лише один” ©, потім ще двоє та п’ятеро поранено, потім ще поранений, і от знову загиблий, це не рахується, бо не вписується в картинку для уставшого стада.

Якщо це підтвердиться, буде зайве підтвердження змови про штучне замовчування ЗМІ та владою реальної ситуації на фронті зокрема та в армії в цілому.

Хто згадає цьому “головнокомандувачу” сержанта Журавля?
Нє вєлєно.

Але найгірше, що і суспільству теж стало зручно не бачити реальність, їм чомусь простіше миритися з тотальною брехнею на крові.

Автор