Президент провів телефонну розмову з Президентом Арабської Республіки Єгипет

Глава держави привітав Абделя Фаттаха Аль Сісі з переконливою перемогою на президентських виборах, які відбулися у березні 2018 року.

Читати далі

Правоохоронці повернули батькам 12-річних втікачок із Києва (відео)

Самостійну подорож в інше місто вони планували заздалегідь з метою привернення до себе уваги з боку дорослих та у пошуках пригод. З дівчатками все добре, протиправних дій відносно них не вчиняли.

Читати далі

Відбулась селекторна нарада за участі керівників територіальних підрозділів кримінальної поліції (фото, відео)

За три місяці цього року викрито 96 організованих груп (ОЗГ) і злочинних організацій (ЗО), зокрема, 9 банд. Серед викритих злочинів у складі ОЗГ і ЗО – умисні вбивства, зокрема, «на замовлення», злочини у сфері незаконного обігу зброї, десятки розбоїв і крадіжок.

Читати далі

Правоохоронцями Миколаєва розкрито зникнення та вбивство екс-керівника митниці А. Полякова (фото, відео)

В найкоротші терміни розкрито резонансний злочин — зникнення та вбивство екс-начальника миколаївської митниці А. Полякова. Його дружина, звернувшись до поліції, повідомила, що 3 квітня її чоловік пішов з дому та не повернувся.

Читати далі

У Житомирі відбулися урочисті заходи з нагоди Всесвітнього дня авіації і космонавтики (фото)

За традицією було вшановано пам’ять видатного конструктора ракетно-космічних систем, академіка Сергія Павловича Корольова, який народився в Житомирі.

Читати далі

А что там у ПАПы? Конфликт между НАБУ и САП & Э-декларирование активистов

Сегодня пройдемся немного по самым громким внутриполитическим скандалам, которые сотрясали информационное пространство в первой половине апреля, и попробуем выяснить, что думает по этому поводу Президент страны.

Читати далі

Українські військові продемонстрували найкращі результати під час проходження курсу S.W.A.T. в Польщі (фото)

Неподалік Познані протягом тижня троє військовослужбовців ЗСУ проходили курс контр-штурмових дій для маленьких груп S.W.A.T. (Special Weapons And Tactics).

Читати далі

Степан Полторак розпочав робочу поїздку до підрозділів ЗСУ, які дислокуються на півдні України (фото, відео)

У планах роботи — перевірка бойових спроможностей підрозділів ПС та ВМС ЗСУ, які розташовані на Півдні країни, огляд об’єктів, де триває реконструкція фондів та інфраструктури, що відновлюється.

Читати далі

Президент України провів телефонну розмову з Президентом Азербайджанської Республіки

Глава держави привітав Ільхама Алієва з упевненою перемогою на дострокових виборах Президента Азербайджанської Республіки.

Читати далі

Марина Порошенко та Андрій Павелко презентували футбольний флешмоб (фото)

Дружина Президента звернулася до всіх небайдужих громадян, до соціально активного бізнесу з проханням підтримати цей флешмоб, придбати квитки на фінал Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок та подарувати їх своїм особливим друзям.

Читати далі

Сьогодні український “Пласт” святкує 106-ту річницю!

“Присягаю своєю честю, що робитиму все, що в моїх силах, щоб бути вірним Богові і Україні та допомагати іншим…” – ці слова 12 квітня 1912 року промовили пластуни, складаючи першу Пластову Присягу.

Читати далі

Глава держави виступив на відкритті 11-го Київського безпекового форуму (фото, відео)

Петро Порошенко ініціює часткове припинення договору про дружбу та співробітництво з РФ та припинення участі України в статутних органах СНД.

Читати далі

Генпрокуратурою спільно з СБУ проводиться обшук у приміщенні ПАТ «Укрзалізниця»

Обшук проводиться у зв’язку з досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактами заволодіння грошовими коштами, які призначалися на ремонт дизель-поїздів приміських перевезень.

Читати далі

У березні 2018 року населення продовжувало нарощувати гривневі та валютні депозити

За місяць залишки гривневих вкладів фізичних осіб у платоспроможних банках зросли на 1,0%. Незмінними залишилися залишки депозитів у іноземній валюті (у доларовому еквіваленті) у платоспроможних банках.

Читати далі

Вітання Президента працівникам та ветеранам ракетно-космічної галузі України

Сьогодні, 12 квітня, святкують Міжнародний день польоту людини в космос, в Україні це День працівників ракетно-космічної галузі.

Читати далі