Не верьте надписям на заборах

А теперь я попрошу всех, кто обвинял меня в том, что я не критиковал, а тупо хейтерил Супрун, но не “реформу”, или извиниться, или удалиться куда подальше.

Читати далі

Президент взяв участь в урочистому заході з нагоди передачі водного та автомобільного транспорту Нацполіції (фото)

Президент підписав Указ про заснування 4 липня Дня поліції України та вручив сертифікати на 10 патрульних катерів, 1 аварійно-рятувальний катер, 70 автомобілів «Skoda Rapid», 10 пожежних автоцистерн і 32 автомобілі «Renault Duster».

Читати далі

Как поссорились Артём Сергеевич с Назаром Ивановичем

Поскольку всё происходящее в нашей жизни имеет прототипы в мировой культуре, сегодняшнее заседание в Раде мы уже видели…

Читати далі

Штатні “возмущатори” штатно обурилися діями Холодницького

Саме час нагадати, що у ВСІХ фейлах НАБУ винуватий АК-суд, якого немає. І як тільки його створять, так відразу Холодницький з Ситником припинять зливати інформацію, реалізовувати брудні схеми і, не покладаючи рук, почнуть невтомно працювати во благо України.

Читати далі

Хто виграє та хто програє від е-декларування

Не може бути в Україні окремих каст, які мають можливість маніпулювати, лобіювати, вводити в оману, при тому не мати жодного контролю та відповідальності.

Читати далі

Начинаем строить 184 общаги: г. Броды Львовской области

Это первые две общаги. Сегодня на первых двух стройплощадках уже начала работать техника. Еще пока просто расчистка, подготовка, сверка документов, разметка территории. Мы постараемся.

Читати далі

А вы поняли, что происходит?

Человек пытается легализовать российскую версию событий на Майдане и опровергнуть версию украинскую. И консервный батальон бросился защищать этого чудака…

Читати далі

АТО і телевізор

Наразі наша влада поводиться з нами як з дорослими – віддає нам право самим дбати про своє життя і самим формувати свій світогляд. Так от, або ми, спільнота громадян України, покажемо, що ми таки дорослі, і, послухавши зраду з ТБ, зробимо таки правильні висновки, або нас повернуть до солодкого диктаторського дитинства. У кращому разі – свої повернуть.

Читати далі

Этапы “свободной” борьбы

Давайте трошечки восстановим хронологию? До событий на Майдане и последующей войны политика мало кого волновала. Свободная партия в основном была известна благодаря гениальным спичам пани Фарион, чтобы ж не забыли совсем о женщине и свободной партии.

Читати далі