А стройки постить мы не бросим… (фото, видео)

Всего лишь за четыре года для армии сделано и делается столько, что фахівцям-попередникам и не снилось…

Читати далі

Даешь повышение тарифов! Или нет?

А вот эти все борцуны и фрики в костюмах рака, все эти СерЛещи и Мустафы – они ведь сейчас должны срочно и немедленно организовывать акции поддержки решения о повышении тарифов, да?

Читати далі

Звернення Президента до народу з нагоди 100-річчя від початку звільнення Криму від більшовиків військами УНР

Досвід героїчної боротьби українського народу за рідну землю, наша нинішня кропітка праця, солідарний тиск світової спільноти на агресора невблаганно наближають час повернення віроломно анексованого РФ Криму та українських земель на Донеччині та Луганщині.

Читати далі

Вселенський Патріархат розпочинає процедури, необхідні для надання автокефалії Українській Православній Церкві

Синодом Вселенського Патріархату прийнято рішення про початок процедур, необхідних для надання автокефалії Православній Церкві в Україні. Зокрема, буде відповідно проінформовано інші помісні православні церкви.

Читати далі

21 квітня найбільший у Європі фонтан Roshen розпочав сезон роботи програмою «Віримо в Україну!» (фото)

Участь у відкритті цьогорічного сезону взяли військові, які захищали Україну від російської агресії на Донбасі та родини загиблих воїнів АТО. Прийшли на церемонію й десятки тисяч вінничан та гостей міста.

Читати далі

Зради і перемоги тижня. 13 – 19 квітня 2018 року

Цього разу із запізненням, вибачте, зрадатижня_перемогатижня Розглянемо події 13 – 19 квітня 2018 рр. ЗРАДА Залякування, фізичний та психологічний тиск

Читати далі

Новости из США. 16-22 апреля 2018 года

Доброго времени суток всем друзьям. Об основных новостях, находившихся в центре внимания ведущих американских СМИ и в США в течение последней недели.

Читати далі