Коломойський програв “Нафтогазу” в Лондоні за ключовими пунктами Акціонерної угоди по “Укрнафті”

Лондонський міжнародний арбітражний суд постановив, що в цілому Акціонерна угода є дійсною, хоча ключові її положення щодо корпоративного управління Укрнафти є такими, що не підлягають виконанню.

Читати далі

На травневі свята наряди поліції максимально наблизять до місць відпочинку громадян

1-2 травня в Україні пройде близько 100 масових заходів, а 9-го ‑ близько двох тисяч. Ці заходи відбудуться в переважній кількості регіонів. Очікується, що участь у них візьмуть понад півмільйона громадян.

Читати далі

Для захисту прав ромів у Києві буде створено робочу групу (відео)

Міністр внутрішніх справ заявив, що роми повинні поважати закони і порядок України. Але ніхто не має права варварські здійснювати те, що було скоєно.

Читати далі

За перший квартал 2018 року обсяги переробки транзитних вантажів в морських портах зросли на 38% (інфографіка)

Всього з січня 2018 року морські порти України обробили 2853 суден, що на 345 одиниць або 9,7% більше аналогічних показників 2017 року.

Читати далі

Аварійний ремонт на трасі М-05 завершено

Автомобільна дорога державного значення М-05 Київ-Одеса є складовою частиною міжнародного транспортного коридору Е95 Гельсінкі-Київ-Одеса-Димитровград-Алексанруполіс, має загальну протяжність 504,6 км і проходить через Київську, Черкаську, Кіровоградську, Миколаївську та Одеську області.

Читати далі

Національний банк вдосконалив порядок видачі та використання індивідуальних валютних ліцензій

Окрім того, НБУ уточнив перелік документів, необхідних для отримання індивідуальної ліцензії на розміщення юридичними особами чи фізособами-підприємцями коштів на рахунках за межами України.

Читати далі

Національний банк увів в обіг монети номінальною вартістю 1 і 2 гривні (відео)

Ці монети перебуватимуть у обігу разом із монетами й банкнотами номіналом 1 та 2 гривня попередніх років виготовлення. Водночас НБУ припиняє друкувати банкноти номіналом 1 та 2 гривні.

Читати далі

На Донеччині у представника незаконного збройного формування вилучено арсенал зброї

Виявлену зброю він разом із своєю 18-річною жінкою, за їх словами, отримали від волонтерів. У подальшому вони планували передати вилучене на лінію розмежування особам, які беруть участь у бойових діях.

Читати далі

Так званого «голову Верховного суду «ДНР» засуджено до 12 років позбавлення волі

Е.Якубовський, будучи громадянином РФ, у вересні 2014 року, після захоплення м. Донецька членами незаконної терористичної організації «ДНР», вступив на посаду так званого «голови Верховного суду ДНР».

Читати далі

Щодо розслідування злочинів стосовно учасників громадського руху «Автомайдан» під час Революції Гідності

Спрямовано до суду обвинувальний акт стосовно т.з. «тітушки» за обвинуваченням у пособництві правоохоронцям у провокації, перевищенні влади та незаконному затриманні активістів, застосуванні до них насильства, заподіянні їм тілесних ушкоджень та умисному пошкодженні їх автомобілів.

Читати далі

ГПУ проведено ряд обшуків на підприємствах в рамках розслідування умисного ухилення від сплати податків

В ході слідства отримано ухвали Печерського райсуду Києва про проведення обшуків в ДП «Миколаївський морський торговельний порт», TOB «Морський спеціалізований порт Ніка-Тера» та TOB «ТІС-Зерно».

Читати далі

СБУ викрила на хабарі посадовців Подільського райсуду столиці (фото)

Один із суддів спільно з чиновником апарату вимагали десять тисяч доларів США від підприємця за позитивне рішення у судовій справі щодо упущеної матеріальної вигоди.

Читати далі

Українські парламентарії під час сесії ПАРЄ у Страсбурзі взяли участь у дебатах (фото)

«Потрібно посилювати санкції проти Росії, інакше ми всі маємо розділити відповідальність за неспроможність захистити українських і сирійських дітей від вбивств і поранень», – наголосила Ірина Геращенко під час дебатів у ПАРЄ.

Читати далі

Маруновий берет — наша гордість (фото)

Військовослужбовці десантно-штурмового батальйону 80-ї окремої десантно-штурмової бригади провели символічний ритуал на носіння марунового берету.

Читати далі

Київський військовий ліцей імені Івана Богуна відвідав директор Британської Ради в Україні (фото)

В ході зустрічі обговорювалася можливість участі вихованців ліцею у спільних навчальних програмах та надання допомоги з боку Британської Ради з вивчення англійської мови.

Читати далі

На одному із полігонів на півдні України відбулись найбільші з початку року тактико-спеціальні навчання (фото)

У навчаннях взяли участь понад 500 військовослужбовців та близько 200 одиниць техніки: танків, БТР, БМД. Повітряну підтримку забезпечували ударні та транспортні гелікоптери. Також у навчаннях взяли участь кілька батарей самохідної артилерії, мінометів та РСЗВ.

Читати далі