Вінницька область долучилася до проекту Марини Порошенко із розвитку інклюзивної освіти (фото, відео)

Наразі в області функціонує 145 інклюзивних навчальних закладів, у яких навчається 255 дітей з особливими освітніми потребами. Але інклюзивною освітою охоплено лише 2% «особливих» дітей регіону.

Читати далі

Порошенко ламає тенденцію на свою користь

Чим ближче до виборів Президента України, тим більшою буде підтримка Порошенка, і підтримуватимуть його навіть затяті зрадоботи, бо навіть вони розуміють, що Порошенко – це мир у всій Україні, а слабкий президент – це загроза того, що кремль з новою силою кинеться вже на Київ, Житомир, Запоріжжя, Дніпро… на всю Україну.

Читати далі

Російсько-окупаційні війська застосували танки поблизу КПВВ «Гнутове»

Ворожий обстріл тривав близько сорока хвилин. Танки противника здійснили майже 50 пострілів. Під час обстрілу російсько-окупаційні війська застосували заборонені міномети калібру 120 мм, випустивши близько 60 мін.

Читати далі

ЗС України взяли участь у щорічній всеукраїнській акції «За чисте довкілля» (фото)

Щорічна всеукраїнська акція “За чисте довкілля” проводиться у квітні-травні починаючи з 2010 року. В рамках акції у третю суботу квітня відбувається день благоустрою територій населених пунктів.

Читати далі

З 23 квітня у Національному університеті оборони України проходитиме ХVIII Міжнародний тиждень НАТО

В урочистій церемонії відкриття заходу візьмуть участь представники керівного складу Міноборони України, Міністерства національної оборони Литви, Міжнародного військового штабу НАТО, Представництва НАТО в Україні.

Читати далі

У Донецькій області тривають ремонтні роботи пошкодженої ділянки водогону «Зайцеве-Майорськ» (фото)

Завершити ремонтні роботи планують вже найближчим часом. Це дасть можливість стабілізувати водопостачання до Майорську. Паралельно тривають роботи з відновлення водопостачання до Пісків та Жованки.

Читати далі

У Військово-Морських Силах ЗС України провели навчання з оборони морського узбережжя (фото)

Протягом кількох днів поблизу адмінкордону з тимчасово окупованою територією АР Крим підрозділи морської піхоти ВМС ЗСУ з приданою артилерією проводили навчання з оборони морського узбережжя від морського десанту умовного противника.

Читати далі

У Маріуполі розпочав роботу Центр надання адміністративних послуг учасникам АТО

Центр буде своєрідним єдиним вікном для отримання різноманітної інформації учасниками АТО, надання психологічної підтримки тощо.

Читати далі

У Києві СБУ затримала російського шпигуна – працівника стратегічного підприємства Міноборони України (фото)

Спецслужби РФ, зокрема, цікавила інформація щодо розробок новітніх авіаційних систем виявлення БПЛА, що використовуються під час проведення АТО на cході України. Затриманому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Читати далі

Армия строится. Работа кипит

Бюджет военного строительства этого года больше, чем за 10 последних лет вместе взятых. На 2010 год по статье военстроя бюджетом страны было выделено 175 000 долларов на всю армию.

Читати далі